Φουλ πρόγραμμα για τις ομάδες υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο και μάλιστα με ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Η Κ19 θα υποδεχτεί τον Καραϊσκάκη Άρτας, που είναι από τις σχετικά δυνατές ομάδες της κατηγορίας, ενώ στο ματς του Β’ γύρου που είχε γίνει στην Άρτα το παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο 3-3. Με 3-0 είχε κερδίσει ο ΠΑΣ στο ματς του Α’ γύρου. Αναμένεται σίγουρα να γίνει ένα καλό και ανοιχτό παιχνίδι.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 16:00 στο Epirus Arena. Διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτριος Χατζηπαναγιώτου και βοηθοί του θα είναι οι Δημήτριος Τσάντας και Δημήτριος Σπυρογιώτης, όλοι του συνδέσμου Ηπείρου. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Χρήστος Βακαλόπουλος (Θεσπρωτίας).

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Απόλλων Λάρισας-Απόλλων Πόντου

Δόξα Δράμας-Κασσιόπη

ΠΑΣ Γιάννινα-Καραϊσκάκης

Η Βαθμολογία (σε 11 αγώνες)

  1. ΠΑΣ Γιάννινα 28

2. Δόξα Δράμας 18

3. Καραϊσκάκης 16

4. Απόλλων Πόντου 12*

5. Κασσιόπη 9*

6. Απόλλων Λάρισας 9

*Απόλλων Πόντου και Κασσιόπη έχουν αγώνα λιγότερο

 

Πιο νωρίς θα γίνουν τα άλλα δύο παιχνίδια των Κ15 και Κ17.

Η Κ15 θα υποδεχτεί την Ξάνθη σ’ ένα ματς που είναι κομβικό για τη συνέχεια, αφού με νίκη η ομάδα του Μιχάλη Μπόλου θα ξαναμπεί δυναμικά στη διεκδίκηση της 2ης θέσης και της πρόκρισης στο final-4, διαφορετικά τα πράγματα θα δυσκολέψουν και θα «ψαλιδιστούν» σε μεγάλο βαθμό οι όποιες ελπίδες. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και πριν μία εβδομάδα, όπου ο ΠΑΣ ηττήθηκε στην Ξάνθη με 3-0, οπότε υπάρχει και ως δευτερεύων στόχος η νίκη μ’ ένα μεγάλο σκορ.

Το ματς στο Epirus Arena θα ξεκινήσει στις 11:00. Διαιτητής ορίστηκε ο Θεόδωρος Νίκου και βοηθοί του οι Ευάγγελος Νικολάου και Κωνσταντίνος Σιάτης, όλοι του συνδέσμου Άρτας.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη

Άρης-ΑΕΛ

Ρεπό: ΠΑΟΚ

Η Βαθμολογία (σε 12 αγώνες)

1. ΠΑΟΚ 36

2. Ξάνθη 19

3. Άρης 17

4. ΠΑΣ Γιάννινα 16

5. ΑΕΛ 0

Στις 13:30 θα πάρει σειρά η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Στόχος για την ομάδα του Χρήστου Αγγέλη είναι να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στην καλύτερη ομάδα του Βορείου Ομίλου.

Διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Νέος και βοηθοί του οι Γεώργιος Μάντζιος και Δημήτριος Μπόσιας, όλοι του συνδέσμου Ηπείρου. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Δημήτριος Κωνσταντίνου (Άρτας).

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Λαμία-Ξάνθη

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

Άρης-Βόλος

Παναιτωλικός-ΑΕΛ

Η Βαθμολογία (σε 20 αγώνες)

  1. ΠΑΟΚ 52
  2. Άρης 48
  3. Ξάνθη 39
  4. ΠΑΣ Γιάννινα 36
  5. Παναιτωλικός 21
  6. ΑΕΛ 15
  7. Βόλος 12
  8. Λαμία 7