image description

Με κορυφαίο παίκτη τον τερματοφύλακά της, η Κ17 του ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη επί της αντίστοιχης ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα με 0-2 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «κυανόλευκοι» στο μόνο που υστέρησαν από τους αντιπάλους τους ήταν μόνο στην τελική προσπάθεια και ειδικά στο β’ ημίχρονο άξιζαν, αν όχι να γυρίσουν το ματς, τουλάχιστον να βάλουν ένα γκολ, αφού είχαν χαμένο πέναλτι με τον Λάμα στο 81’ και 4-5 κλασικές ευκαιρίες να μειώσουν στο σκορ και να ξαναμπούν στο ματς.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό, με το πρώτο δεκάλεπτο να περνάει χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Όμως από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του και αφού προειδοποίησε με δοκάρι του Σμυρλή, βρήκε το γκολ με τον ίδιο παίκτη στο 35’ όταν ο Κεδίκογλου έκανε παράλληλο γύρισμα και ο Σμυρλής με εξ’ επαφής προβολή πρόλαβε τον Δασκαλάκη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ αυτό χώριζε τις δύο ομάδες ως το σφύριγμα της λήξης του α’ 45λεπτου.

Στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε καλύτερα, αλλά μία αδράνεια στο 58’ του κόστισε ένα δεύτερο γκολ. Ήταν μία φάση διαρκείας στα καρέ του ΠΑΣ, ο Σμυρλής κέρδισε τις κόντρες και πλάσαρε τον Δασκαλάκη, η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι, νέο σουτ από τον Κεδίκογλου και γκολ για το 0-2.

Ακολούθησε καταιγισμός χαμένων ευκαιριών του ΠΑΣ με Κύρκο σε τρεις περιπτώσεις, Καφενζή, Περβανά και Λάμα, ο οποίος έχασε και πέναλτι που είχε κερδίσει νωρίτερα ο Τσέλιος. Έτσι χάθηκε η ευκαιρία για τον ΠΑΣ να μειώσει στο σκορ στο 81’ και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στα λεπτά που απέμειναν.

Δείτε τις λεπτομέρειες του ματς στη live μετάδοση του super-fm.gr ΕΔΩ