image description

Εσωτερικό σκίσιμο στη μύτη είχε η Τζήμου, η οποία χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο την Κυριακή, όταν τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα.

Η διοίκηση του ΠΑΣ σε ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον καρδιολόγο κ. Μπαλτογιάννη που -αν και βρέθηκε ως φίλαθλος στο ματς- προσφέρθηκε να δώσει τις πρώτες βοήθειες και να διακομίσει την αθλήτρια του ΠΑΣ στο νοσοκομείο.

Αναλυτικά:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον καρδιολόγο της ομάδας μας κύριο Γιάννη Μπαλτογιάννη, o οποίος αν και βρέθηκε ως φίλαθλος χτες στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα WBC με τον ΠΑΟΚ, αμέσως βρέθηκε στο παρκέ να βοηθήσει την αθλήτριά μας Αναστασία Τζήμου που τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

Τελικά αποφεύχθηκαν τα χειρότερα για την Αναστασία, η οποία πήρε εξιτήριο με εσωτερικό σκίσιμο στη μύτη.