Ντέρμπι που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, αλλά και εύκολες νίκες περιελάμβανε η 9η αγωνιστική του 1ου Εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ. Το ενδιαφέρον, πάντως, συντηρείται αμείωτο, αφού υπάρχουν ακόμα ανοιχτά μέτωπα για την πρώτη 4άδα της βαθμολογίας, στην οποία διεκδικούν να μπουν Αστυνομικοί, Τραπεζικοί και Πίνδος, αλλά και για την 8άδα, με τους Εκπαιδευτικούς και τα ΜΜΕ να παλεύουν για την πρώτη 8άδα.

Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής ήταν η πρώτη νίκη των Δημοτικών Υπαλλήλων επί των ΜΜΕ με τρομερή ανατροπή στο β’ ημίχρονο. Τα ΜΜΕ έκλεισαν το α’ ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 27-39, κρατούσαν το προβάδισμα και στο 3ο με 44-52 και στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Δημοτικοί Υπάλληλοι έκαναν την αντεπίθεσή τους και γύρισαν το ματς, παίρνοντας το πρώτο τους ροζ φύλλο με 62-59, με τους 2 τελευταίους πόντους να σημειώνονται με βολές σε νεκρό χρόνο.

Σασπένς και στην αναμέτρηση της Πυροσβεστικής με τους Εκπαιδευτικούς, που κι αυτό κρίθηκε στην τελευταία επίθεση, μετά από ένα ματς όμως που υπήρχαν εναλλαγές στο προβάδισμα.

Στην κορυφή, η 1η θέση της κανονικής περιόδου κρίθηκε, καθώς οι Δικηγόροι έκαναν το 9 στα 9 κερδίζοντας και τους Αστυνομικούς με 58-64.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Αστυνομικοί-Δικηγόροι 58-64

Πυροσβεστική-Εκπαιδευτικοί 71-69

Τραπεζικοί-ΔΩΔΩΝΗ 52-63

Δημοτικοί Υπάλληλοι-ΜΜΕ  62-59

ΕΓΝΑΤIΑ ΟΔOΣ – Μηχανικοί  30-75

ΠΙΝΔΟΣ-ΙΚΕΑ 76-37

 

Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου

10η αγωνιστικη
Δημοτικοι Υπαλληλοι- Αστυνομικοι
Δικηγοροι-Τραπεζικοι
ΔΩΔΩΝΗ-Πυροσβεστες
Εκπαιδευτικοι-ΠΙΝΔΟΣ
ΙΚΕΑ-Μηχανικοι
ΜΜΕ-ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ

11η Αγωνιστικη
Δικηγοροι-ΜΜΕ
ΔΩΔΩΝΗ-Αστυνομικοι
Εκπαιδευτικοι-Τραπεζικοι
ΙΚΕΑ-Πυροσβεστες
Μηχανικοι-ΠΙΝΔΟΣ
ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ-Δημοτικοι Υπαλληλοι