Δύο ευχαριστήριες ανακοινώσεις εξέδωσε η διοίκηση του Ροδοτοπίου, με αφορμή την άνοδο της ομάδας στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία.

Ευχαριστίες σε παίκτες και προπονητή

Το αθλητικό σωματείο Πασσαρών Ροδοτοπίου θα ήθελε να δώσει συγχαρητήρια στου ποδοσφαιριστές του και τον προπονητή Μανώλη Σκούφαλη για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη την χρονιά και για την άνοδο στην Α ερασιτεχνική κατηγορία. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους της ομάδας για την συμπαράστασή τους και ιδιαίτερα τους χορηγούς μας για την στήριξή τους.

Ευχόμαστε σε όλους τα καλύτερα.

Ευχαριστίες σε αντιπάλους και διαιτητές

Με το τέλος της ποδοσφαιρικής σαιζόν για το πρωτάθλημα της Β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας, το αθλητικό σωματείο Πασσαρών Ροδοτοπίου, θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι συνετέλεσαν στην ομαλή διεξαγωγή του. Ευχαριστούμε τις διοικήσεις των σωματείων της κατηγορίας για την φιλοξενία που μας παρείχαν στους αγώνες που ήμασταν φιλοξενούμενοι, ενώ δίνουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων για την συμπεριφορά τους εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους διαιτητές της κατηγορίας, οι οποίοι παρά τα όποια ανθρώπινα λάθη, συνέβαλλαν στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος και ειδικά στις τελευταίες αγωνιστικές στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Τέλος δίνουμε τα συγχαρητήριά μας στο σωματείο Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ για τον τίτλο του πρωταθλητή που κατέκτησε και την άνοδό του στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία.