image description

Τους κορυφαίους κωπηλάτες της χρονιάς που μας πέρασε, αυτούς με τις μεγαλύτερες διακρίσεις, βράβευσε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας τελετής που πραγματοποίησε την Κυριακή στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στην Αθήνα.

Μεταξύ των βραβευθέντων συμπεριλαμβάνονταν και 12 πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, οι οποίοι ξεχώρισαν με τις επιτυχίες τους μέσα στο 2019, κρατώντας ψηλά τη σημαία του σωματείου και συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση διακρίσεων της Γιαννιώτικης Κωπηλασίας!

Πιο συγκεκριμένα, από την ΕΚΟΦΝΣ τιμήθηκαν για τις επιτυχίες τους στους ελληνικούς και διεθνείς στίβους οι εξής Γιαννιώτες κωπηλάτες: Στέφανος Ντούσκος, Θανάσης Παλαιοπάνος, Λεωνίδας Παλαιοπάνος, Άρης Γραμμενιάτης, Γιώργος Γραμμενιάτης, Κατερίνα Γκόγκου, Θανάσης Μάστακας, Ηλίας Μπλέτσας, Παύλος Φαϊτάς, Γιώργος Κώτσιας, Ιάσονας Εξάρχου και Αριάδνη Μήτση.

Πέρα από τους αθλητές, τιμώμενα πρόσωπα στην τελετή ήταν επίσης ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, στον οποίο απονεμήθηκε από την Ομοσπονδία Κωπηλασίας πλακέτα για την πολύτιμη συνεισφορά του στην πραγματοποίηση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων στα Γιάννενα και ο κ. Νίκος Ντέμος, ο οποίος τιμήθηκε για την εθελοντική του προσφορά στη διοργάνωση και συγκεκριμένα για την δημιουργία της ιστοσελίδας του Πανευρωπαϊκού και τον συντονισμό της μετακίνησης των αθλητών από τις 30 χώρες που έλαβαν μέρος σ’ αυτό! Επίσης, στον Ν.Ο. Θεσσαλονίκης απονεμήθηκαν τα τρόπαια του Πρωταθλητή και Πολυνίκη Ελλάδος για τη χρονιά που μας πέρασε.

Στην εκδήλωση, η οποία ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον Πρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννη Καρρά, παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. Μάρθα Παλαιοπάνου.