Τη 2η θέση στη γενική κατάταξη συλλόγων στην κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων για το 2020 κατέλαβε ο Πρωτέας Ιωαννίνων και τέσσερις αθλητές του πήραν το εισιτήριο να συμμετέχουν με την Εθνική μας Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2020 στην Πράγα της Τσεχίας από της 20 έως 26 Απριλίου.

Στο κλειστό γυμναστήριο Δύο Αοράκια στο Ηράκλειο Κρήτης, πραγματοποιήθηκε από της 21 έως και 23 Φεβρουαρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών- Γυναικών για το 2020 . Ένα τριήμερο όπου Αθλητικοί Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρών σε αυτό το πρωτάθλημα με τους πρωταθλητές τους. Ένα τριήμερο γεμάτο με έντονο συναγωνισμό αλλά και μεγάλη συμμετοχή αθλητών.

Ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ έδωσε ακόμη μία φορά το “παρών” με 15 αθλητές και αθλήτριες.

Ο Αθλητικός Σύλλογος της Πόλης μας, που τα τελευταία 20 χρόνια είναι από τους κορυφαίους στην Ελλάδα, με πολλές επιτυχίες τόσο σε Πανελλήνιο και Πανευρωπαϊκό όσο και σε Παγκόσμιο επίπεδο, για ακόμη μια χρονιά δικαίωσε τον χαρακτηρισμό ως « ο Σύλλογος των Πρωταθλητών » της Πόλης μας, κατακτώντας με τους Γιαννιώτες αθλητές την 2η θέση στη γενική κατάταξη των συλλόγων στην κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων για το 2020.

Οι Αθλητές του Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ κατέκτησαν  5 Χρυσά, 3 Ασημένια και 8 χάλκινα Μετάλλια, πιο αναλυτικά:

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ :

Παπαδιώτη Αικατερίνη, με 2 χρυσά στις τεχνικές 1 Dan νεανίδων και στις μάχες έως 55 κιλά με απίστευτη απόδοση για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά και πρώτη φορά είσοδο στην Εθνική ομάδα για το Πανευρωπαϊκό 2020.

Μπαντής Αχιλλέας, απίστευτος αν και τραυματισμένος κατάφερε να πάρει το χρυσό στην κατηγορία ανδρών έως 64 κιλά στις μάχες για 5 συνεχόμενη χρονιά ( τρείς φορές πρωταθλητής Ευρώπης και δύο παγκόσμιους τίτλους και μέλος της Εθνικής ομάδας για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά

Κασαγιάννης Μιχαήλ, χρυσό στις μάχες στην κατηγορία εφήβων έως 55 κιλά και είσοδο στην Εθνική ομάδα για πρώτη φορά για το Πανευρωπαϊκό 2020.

Μπούγια Βανέσσα, χρυσό στις τεχνικές για ακόμη μία χρονιά.

 

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ :

Μπαντής Αχιλλέας, Τεχνικές 2 Dan ανδρών

Δερβένης Παύλος  Τεχνικές 1 Dan Εφήβων

Τσιάβου Αριστέα, Τεχνικές 4-1 κούπ και τέταρτη θέση στις μάχες έως 46 κιλά

 

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ :

Ντάκουλας Γεώργιος, Τεχνικές 2 Dan ανδρών και τέταρτη θέση στις μάχες έως 64 κιλά.

Δερβένη Κωνσταντίνα, Τεχνικές 4-1 Κούπ νεανίδων και τέταρτη θέση στις μάχες έως 55 κιλά.

Ντούκα Αικατερίνη, Τεχνικές 4-1 Κούπ νεανίδων και τέταρτη θέση στις μάχες έως 55 κιλά.

Ζώτος Αθανάσιος,  Τεχνικές 4-1 Κούπ εφήβων και τέταρτη θέση στις μάχες έως 50 κιλά.

Στρατής Άγγελος, Τεχνικές 4-1 Κούπ εφήβων

Μπάσιος Πέτρος, στην κατηγορία έως 52 κιλά εφήβων

Σκουλίκας Παντελής στην κατηγορία έως 63 κιλά εφήβων

Σκουλίκας Δημήτριος στην κατηγορία έως 78 κιλά ανδρών

Για ακόμη ένα Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ο γιαννιώτικος αθλητικός σύλλογος Πρωτέας Ιωαννίνων θα έχει συμμετοχή με αθλητές του στην Εθνική ομάδα.

Ο Προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Παπαδιώτης Γεώργιος μάς δήλωσε σχετικά με το Πρωτάθλημα και τις επιτυχίες του Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. « Δώσαμε το παρών και σε αυτή τη διοργάνωση με 15 αθλητές/τριες και δικαιωθήκαμε για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε καθημερινά στο Σύλλογό μας. Δεν είναι εύκολο να είσαι σε αυτό το επίπεδο συνεχώς για πολλά χρόνια. Απαιτεί σκληρή δουλειά και πολλές θυσίες τόσο προσωπικές όσο και σε επίπεδο Συλλόγου. Έτσι οι συμμετοχή μας σε κάθε αθλητική δραστηριότητα ( φιλικοί αγώνες, προετοιμασία κτλ.) για να βρίσκεται ο Σύλλογός μας σε αυτό το επίπεδο γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

Για ακόμη μια χρονιά τα καταφέραμε να είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο παρά τα προβλήματα των τραυματισμών που ταλαιπωρούσαν τους περισσότερους κορυφαίους αθλητές του συλλόγου κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Καταφέραμε και φέτος να έχουμε 4 Γιαννιώτες αθλητές στην Εθνική Ομάδα και να μας εκπροσωπήσουν και σε αυτό το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα όπως κάθε χρονιά. Εύχομαι στους αθλητές μας καλή προετοιμασία, μακριά από τραυματισμούς και είμαι σίγουρος ότι θα διακριθούν και σε αυτό το Πανευρωπαϊκό.

Η προετοιμασία ξεκινάει με συμμετοχή σε διεθνές φιλικό πρωτάθλημα στη Σερβία αυτό το Σαββατοκύριακο, 28-29 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου, για τα δύο καινούργια μέλη της Εθνικής ομάδας την Αικατερίνη Παπαδιώτη και τον Μιχαήλ Κασαγιάννη που θα εκπροσωπήσουν και σε αυτό το πρωτάθλημα την πόλη μας και τον σύλλογο.

Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές μας, που ακόμη και τραυματισμένοι καταφέρανε να διακριθούν και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς των αθλητών μας που είναι πάντα δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια να γίνουμε και να είμαστε οι καλύτεροι».

www.acproteas.gr

www.facebook.com/A.C.Proteas Ioanninon