Το δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ, μετά την προσφυγή της ομάδας της Ημαθίας κατά της ανάκλησης που είχε αποφασίσει η πρωτοβάθμια, έδωσε κατά πλειοψηφία τελικώς την άδεια στην ΠΑΕ Βέροια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και η απόφαση για συζήτηση της έφεσης έγινε κατά πλειοψηφία, κάτι που είναι εξαιρετικά σπάνιο!

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια παρουσίασε στο αρμόδιο όργανο τις συμφωνίες διακανονισμού με τους Αμπντούν και Γιουσούφ, που είχαν κάνει προσφυγές διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

Η απόφαση:

«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την εξής απόφαση.

Δέχεται τυπικά την έφεση της «ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και κατά πλειοψηφία ως κατ’ ουσίαν βάσιμη. Εξαφανίζει κατά πλειοψηφία την προσβαλλομένη υπ’ αριθμ. 17/13-5-2016 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Διατάσσει την ισχύ της υπ’ αριθμ. 7/7-4-2016 απόφασης του ιδίου Οργάνου με την οποία χορηγήθηκε στην εκκαλούσα άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις της Super League περιόδου 2016-2017».