image description

Η ΔΩΔΩΝΗ, κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, συμμετέχει για πρώτη φορά στην FOOD EXPO, τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου στο Metropolitan Expo.

Διαθέτοντας ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων, με πάνω από 100 κωδικούς και παρουσία σε πάνω από 50 χώρες παγκοσμίως, μέσω της συμμετοχής της στην φετινή FOOD EXPO η ΔΩΔΩΝΗ στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση της εξαγωγικής της δραστηριότητας, δίνοντας την ευκαιρία τόσο στους Έλληνες όσο και στους διεθνείς πελάτες και επισκέπτες της Έκθεσης να δοκιμάσουν την γεύση του καλού και να ανακαλύψουν από κοντά τα αγνά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, που παρασκευάζονται από εξαίρετης ποιότητας αγνές πρώτες ύλες.

Πιο συγκεκριμένα, όσοι επισκεφτούν το περίπτερο της ΔΩΔΩΝΗ στο HALL 04 STAND A03/05, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία της εταιρείας, να συνομιλήσουν με στελέχη της ΔΩΔΩΝΗ και να δοκιμάσουν τα αυθεντικά προϊόντα της, όπως την πασίγνωστη και πολυβραβευμένη Π.Ο.Π. φέτα, τα παραδοσιακά κίτρινα τυριά, τα εξαιρετικής ποιότητας γιαούρτια και το αυθεντικό Χαλούμι ΔΩΔΩΝΗ, που παράγεται στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Κύπρο.

Ο κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε σχετικά: «Η ΔΩΔΩΝΗ εδώ και 57 χρόνια, αποτελεί περήφανο πρεσβευτής της ελληνικής γεύσης και παράδοσης τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι καθώς πέραν της δυναμικής παρουσίας στη χώρας μας, διαθέτουμε εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 50 χώρες του κόσμου. Κυρίαρχος στόχος μας μέσω της συμμετοχής σε διεθνείς εκθέσεις, όπως η FOOD EXPO, είναι να ενισχύσουμε την δραστηριότητά μας στις ήδη υπάρχουσες αγορές και να αποκτήσουμε παρουσία σε νέες, προσκαλώντας το ευρύ κοινό να γνωρίσει και να δοκιμάσει τη Γεύση του Καλού, τη γεύση της ΔΩΔΩΝΗ.»

Με πάνω από  1.350 Έλληνες και ξένους εκθέτες, η FOOD EXPO 2020 θα αποτελέσει για ακόμα μία φορά το πλέον σημαντικό ραντεβού της χρονιάς για τον κλάδο των Τροφίμων & Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς η αναμένεται να φιλοξενήσει 300 ξένους εκθέτες από περισσότερες από 35 χώρες, όπως η Ισπανία, η Βέλγιο, η Αίγυπτος, η Τουρκία, η Βουλγαρία, η Κορέα, η Πολωνία, η Τυνησία, η Ταϊλάνδη, η Βιετνάμ, η Λίβανο, η Ινδονησία, η Σαουδική Αραβία, η Σερβία, η Ολλανδία, η Ινδία, η Ρουμανία, η Αυστρία, η Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, η Μαλαισία και η Κύπρος.