image description

Με το «φτωχό» μεν, αλλά αρκετό για να δώσει τους 3 βαθμούς δε, η Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε στη νίκη επί της ΑΕΛ και κατάφερε να «πατήσει» και πάλι στη 2η θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενη την ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ, αλλά και το ρεπό της Ξάνθης κι έτσι παρέμεινε «ζωντανή» στη διεκδίκηση πρόκρισης στο final-4.

Καλύτερος ο ΠΑΣ Γιάννινα των «βυσσινί», αλλά αρκετά «φλύαρος», αφού δεν είχε πολλές ευκαιρίες το ματς, με το ημίχρονο να λήγει ισόπαλο 0-0.

Στην επανάληψη ο Μιχάλης Μπόλος έριξε στη μάχη κάποιους από τοιυς βασικούς που είχε προτιμήσει να τους ξεκουράσει, ώστε να βρει η ομάδα το γκολ που έψαχνε και το οποίο ήρθε τελικά στο 53’, όταν ο Κυργιος εκτέλεσε φάουλ και ο Νίττας επωφελήθηκε από τις κόντρες κάνοντας με σουτ το 1-0!

Οι Γιαννιώτες έψαξαν κι ένα δεύτερο γκολ στο τελευταίο 25λεπτο, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ ήταν σε πολύ καλή μέρα και έκανε τις επεμβάσεις που χρειάστηκαν.

Με το αποτέλεσμα αυτό να μένει ήδη στο παρελθόν, ο ΠΑΣ Γιάννινα ετοιμάζεται την επόμενη αγωνιστική να αντιμετωπίσει τον Άρη και μόνο αν νικήσει μπορεί να έχει κάποιες ελπίδες για συμμετοχή στο final-4.

Δείτε τη live μετάδοση με τις λεπτομέρειες του αγώνα και φωτογραφίες ΕΔΩ

Η Βαθμολογία (σε 14 αγώνες)

1. ΠΑΟΚ 39 (13 αγώνες)

2. Ξάνθη 20 (13 αγώνες)

3. Άρης 20

4. ΠΑΣ Γιάννινα 20

5. ΑΕΛ 0