image description

Συναυλία με μέρος των εσόδων να διατίθεται για φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώνει το σωματείο Βόλλευ «Γιάννενα Α.Σ.», την Παρασκευή 10 Ιουνίου στο υπαίθριο Θέατρο της Ε.Η.Μ.!

Το κλαρίνο συναντά την Κρητική λύρα και τα Ηπειρώτικα τραγούδια ανταμώνουν με τις μαντινάδες σε μία μοναδική μουσική συνεύρεση σπουδαίων καλλιτεχνών που εκπροσωπούν τις δύο παραδόσεις!

Από τη μία μεριά ο Δημήτρης Υφαντής στο τραγούδι. Από την άλλη, οι Σταύρος Ψαρουδάκης (Κρητική λύρα – τραγούδι) και Κυριάκος Σταυριανουδάκης  (λαούτο – τραγούδι) σε μια πολλά υποσχόμενη καλλιτεχνική «αντιπαράθεση» που θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 10 Ιουνίου(21:30), στο υπαίθριο Θέατρο της Ε.Η.Μ.! Τίτλος της «Μαντινάδες και Χαβάδια»! Μαζί τους επί σκηνής τέσσερις δεξιοτέχνες μουσικοί, οι Νίκος Τάσσης στο κλαρίνο, Κώστας Καραπάνος στο βιολί, Θανάσης Βόλλας στο λαούτο και Αλέξανδρος Ριζόπουλος στα κρουστά.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 6 ευρώ στην προπώληση και 8 ευρώ στην είσοδο του Θεάτρου. Προπώληση γίνεται στα Seven Spots, στο Βιβλιοπωλείο Πρόκος, στο Δισκοπωλείο RockShop και στο Κατάστημα Tres Joli.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέρος των εσόδων της θα διατεθεί στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα της Ιεράς Μονής Ντουραχάνης.