Η Διοικούσα επιτροπή του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα, πιστή στο πλάνο και τον προγραμματισμό που εκπονήθηκε με τον προπονητή Γιώργο Σιαμέτη, που παραμένει στο πόστο του, προχώρησε στις αποδεσμεύσεις των εξής αθλητριών: Τσακτσίρα Θάλεια, Κυράνα Κάτια, Ζέρβα Δήμητρα, Σταμκοπούλου Λίτσα, Ζήση Σεβαστή, Γκιάτα Στυλιανή, Τσιλίκα Κατερίνα.

Η διοίκηση ευχαριστεί θερμά όλες τις αθλήτριες για την προσφορά τους στο σύλλογο και καλή συνέχεια σε ό,τι και αν κάνουν.

Σε ανακοίνωσή της η διοικούσα επιτροπή τονίζει: «Ειδική μνεία χρήζει η συμπεριφορά και παρουσία της Τσακτσίρα, η οποία με το ήθος και τη συμπεριφορά της επί 5 χρόνια λειτούργησε άκρως επαγγελματικά σε μία ερασιτεχνική ομάδα και δεν δημιούργησε ποτέ κανένα πρόβλημα. Οι πόρτες της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτές για αυτήν».

Στο μεταξύ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η μεταβατική περίοδος με τη συμμετοχή των εξής αθλητριών: Ντοκου Ρέα, Βαλέκα Δήμητρα, Παπαδιαμάντη Κων., Γιωτίτσα Ελένη, Γιωτίτσα Δήμητρα, Κατσίδου Ελένη, Μεντεσίδου Κλαίρη, Λαδοπούλου Κατερίνα, Βαλάκου Βίκυ, Μπουκουβάλα Αθηνά, Παππά Πέννυ.

Ο coach Γιώργος Σιαμέτης δήλωσε: «Στην μεταβατική περίοδο χτίζονται οι παίχτες και στην προετοιμασία οι ομάδες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την όρεξη, την προσπάθεια και την αφομοίωση των κοριτσιών. Καινούρια προσπάθεια. Καινούρια όνειρα. Συνεχίζουμε να ιδρώνουμε…».

Δείτε βίντεο από τη μεταβατική περίοδο