Παραιτήθηκε ο προπονητής της ομάδας Γιάννενα WFC και δεν θα ολοκληρώσει με τα υπόλοιπα κορίτσια την προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής. Η διοίκηση είχε λάβει από χθες τις αποφάσεις της και θα τις ανακοίνωνε ακόμα και αν ο κ. Σπυριδωνίδης δεν έθετε θέμα παραίτησης, όπως ανακοίνωσε. Επιπλέον η διοίκηση αναλαμβάνει πλήρως τις ευθύνες, γιατί όπως αναφέρει “έδειξε εμπιστοσύνη σε λάθος ανθρώπους”.

Αναλυτικά:

Με αφορμή τη σημερινή παραίτηση του πρώην προπονητή της ομάδας μας κυρίου Γιώργου Σπυριδωνίδη  σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:

Ο υπόψη προπονητής προσελήφθη από την ομάδα μας τον Αύγουστο του 2019. Οι συνθήκες πρόσληψης, οι όροι και οι λοιπές λεπτομέρειες της συνεργασίας μας θα ανακοινωθούν εφ όσον κριθεί απαραίτητο από το ΔΣ της ομάδας.

Η ομάδα μας από συγκροτήσεώς της το Σεπτέμβριο του 2015 είχε μια λαμπρή πορεία στο γυναικείο ποδόσφαιρο, ως «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ». Σε τρία χρόνια κέρδισε 2 πρωταθλήματα και την άνοδό της στην Α΄ Εθνική κατηγορία. Παρέμεινε στην Α΄ Εθνική Κατηγορία τη περσινή περίοδο και   συνέχισε την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο 2019 -2020 με τη νέα ονομασία ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΓΠΟ, ως συνέχεια της προηγούμενης ομάδας. ΔΥΣΤΥΧΩΣ η μέχρι τώρα πορεία μας  δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και η ομάδα ευρίσκεται 8 αγώνες πριν τη λήξη του πρωταθλήματος στη τελευταία θέση της βαθμολογίας  με 4 βαθμούς.

Το τι έφταιξε;; Σίγουρα υπάρχουν ευθύνες στη διοίκηση τις οποίες ασυζητητί επωμίζεται εξ  ολοκλήρου. Το δε μέγιστο και το τραγικό της  λάθος ήταν να δείξει απεριόριστη  εμπιστοσύνη  σε λάθος ανθρώπους!!.

Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει η ηρεμία της ομάδος.

Δεν θα σταθούμε όμως εδώ. Θα αποδώσουμε εφ όσον κρίνουμε αναγκαίο τα του Καίσαρος τω Καίσαρι !!

Η ομάδα σε μια τελευταία απέλπιδα προσπάθεια να σταθεί όρθια και να παλέψει στο τρέχον πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια , χθές Παρασκευή 06 Μαρτίου και ώρα 19:00, σε μια 3ωρη συζήτηση με τις παίκτριες τις ομάδας μας,  κατέληξε σε χρήσιμες διαπιστώσεις και συμπεράσματα προς συζήτηση στο διοικητικό συμβούλιο την επομένη ημέρα. Το κυριότερο ήταν  η λύση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Γιώργο Σπυριδωνίδη.

Σήμερα το πρωί και πριν συνεδριάσει το ΔΣ για τη λήψη απόφασης, ανακοινώθηκε από τον ίδιο το προπονητή η παραίτησή του,  την οποία η Διοίκηση κάνει άμεσα αποδεκτή!!

Ευχαριστούμε το κύριο Σπυριδωνίδη για τις προσπάθειες που κατέβαλλε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια με ό,τι κι αν ασχοληθεί.

Με Τιμή

 Το ΔΣ της Ομάδας ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ