image description

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας για τις ομάδες υποδομών Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα, με την ομάδα Κ17 να γνωρίζει την ήττα από τους «κίτρινους» με 2-0. Σε ένα κακό παιχνίδι που είχε λιγοστές ευκαιρίες και πήγε κυρίως στη δύναμη, ο Άρης ήταν αυτός που ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς, μόλις στο 5’ και να φέρει το ματς στα μέτρα του.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε κάποιες καλές στιγμές στο 20’ με σουτ του Λάμα που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 58’ με σουτ του Τσέλιου που έφυγε δίπλα από την αντίπαλη εστία. ΄

Ο Άρης, όμως, ήταν αυτός που έφτασε ξανά στο γκολ στο 72’, «κλειδώνοντας» κάπου εκεί τη νίκη που τον κρατάει κοντά ακόμα και στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε τη δυνατότητα να βάλει γκολ στο 85’ όταν οι Σκουτελιάς και Φερεντίνος έβγαιναν σε αντεπίθεση, αλλά η τελική πάσα πήγε πάνω σε αμυντικό που έτρεχε να προλάβει να γυρίσει να αμυνθεί.

ΠΑΣ Γιάννινα: Δασκαλάκης, Λάκκας, Περβανάς (70’ Ζαρκαλής), Τσιούτσιος (51’ λ.τρ. Λεοντίδης), Ντούκας, Μπούμπας, Λάμα, Μπέλλος (46’ Καφενζής), Δημητρέλλος, Κύρκος (70’ Σκουτελιάς), Τσέλιος (63’ λ.τρ. Φερεντίνος).