Τη διοργάνωση φιλικού αγώνα με πρόσφυγες του καταυλισμού Κατσικά αποφάσισε η ομάδα του Απείθαρχου, σε μια προσπάθεια να σταθεί αλληλέγγυα σ’ αυτούς τους ανθρώπους που δοκιμάζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ το ερχόμενο Σάββατο στις 18:00.

Αναλυτικά:

“Μια εβδομάδα μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ως ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά με τη συμμετοχή ομάδων που αποτελούνται από μετανάστες που διαμένουν στον καταυλισμό της Κατσικά.

Θεωρούμε αυτούς τους ανθρώπους ισότιμους και τους αντιμετωπίζουμε ισότιμα. Αντιλαμβανόμαστε πως μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις, οι οποίες παράλληλα ικανοποιούν μικρές, καθημερινές ανάγκες, μπορεί να ξεκινήσει η ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία των Ιωαννίνων. Στεκόμαστε απέναντι σε όλους όσους επιθυμούν και επιδιώκουν την απομόνωσή τους. Εκφράζουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη μας κι ερχόμενοι σε επαφή μαζί τους αποσκοπούμε σε ακόμα περισσότερες δράσεις.

Σας καλούμε να παρακολουθήσετε και να στηρίξετε την εκδήλωση μας το Σάββατο, 4/6/2016 και ώρα 18.00 στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.ΗΠ.”