Ο Αλέξης Κούγιας τον είχε χαρακτηρίσει κορυφαίο Έλληνα προπονητή, με αυτόν «υπεγράφη» η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα, αλλά τελικά ΑΕΛ και Σάκης Τσιώλης δεν θα συνεχίσουν μαζί!

Όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, οι δύο πλευρές… χώρισαν και ως αιτία διαζυγίου τονίζεται επισήμως «η διαφωνία στον σχεδιασμό της ομάδας και στην επάνδρωση του προπονητικού τιμ»!

Πλέον οι βυσσινί ψάχνουν τον άνθρωπο που θα τους καθοδηγήσει στα σαλόνια, ύστερα από έξι χρόνια, μετά από μια εξέλιξη που σίγουρα προκαλεί πολλά ερωτηματικά και δημιουργεί «παγωμάρα»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

“Πριν από λίγη ώρα με κοινή απόφαση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ και του προπονητού κ. Σάκη Τσιώλη αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΕΛ με τον μέχρι τώρα προπονητή της.

Μεταξύ των δύο υπεγράφη κοινή δήλωση ότι ο λόγος της λύσεως της συνεργασίας είναι ότι υπήρξε διαφωνία τόσο στο σχεδιασμό της ομάδος όσο και στην επάνδρωση του προπονητικού τιμ.

Το Δ.Σ της ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας ευχαριστούμε τον κ. Σάκη Τσιώλη για τα όσα προσέφερε μέχρι τώρα στην προσπάθεια της ομάδας μας για την επάνοδό της στη Super League και του ευχόμαστε την καλύτερη επιτυχία στην προπονητική του καριέρα αλλά και στην προσωπική και οικογενειακή του ζωή”.

[Πηγή: sport-fm.gr]