image description

To 7o AUTOTEST ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ BASKETBALL CAMP είναι και φέτος γεγονός στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου της Λιμνοπούλας!!

Για μία ολόκληρη εβδομάδα με έναρξη την Δευτέρα 27 Ιουνίου και λήξη την Παρασκευή 1 Ιουλίου από τις 8.30 το πρωί ως το 13.30 το μεσημέρι και από τις 17.30 το απόγευμα ως τις 21.00 το βράδυ, οι διοργανωτές του Camp περιμένουν κάθε μικρό φίλο και μικρή φίλη της πορτοκαλί θεάς να περάσουνε μαζί αξέχαστες στιγμές.

Το 7o AUTOTEST ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ BASKETBALL CAMP απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 4 έως και 15 ετών, ανεξαρτήτως προηγούμενης εμπειρίας ή όχι με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Το φετινό μενού περιλαμβάνει συγκεκριμένο ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα προπονήσεων τα πρωινά (ball handling, βασική τεχνική και τακτική, φυσική κατάσταση, συνεργασίες 2-3 παιχτών, τεχνική σουτ και ασκησιολόγιο) με απώτατο σκοπό την ατομική βελτίωση των παιχτών και τουρνουά, φιλικούς αγώνες, διαγωνισμούς και τουρνουά 3οn3 τα απογεύματα. Ταυτόχρονα θα υπάρχουν πολλοί καλεσμένοι, ομιλίες, εκπλήξεις, δώρα και βραβεύσεις.

Σε όλους τους συμμετέχοντες του Camp θα υπάρχει ιατρική κάλυψη για όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Πρωτοποριακή και η απόφαση του Συλλόγου του ΠΑΣ να μειώσει πολύ το κόστος εγγραφής στο Camp, με το Camp πλέον του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ να είναι μακράν το πιο οικονομικό. Με κάθε εγγραφή επίσης θα δίνεται ΔΩΡΟ και η επίσημη στολή του Camp, ενώ περαιτέρω έκπτωση παρέχεται στα αδέρφια και σε όσους φέρουν και κάποιο φίλο ή φίλη τους στην διοργάνωση.

Οι άνθρωποι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ υπόσχονται ότι το φετινό AUTOTEST ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ BASKETBALL CAMP θα είναι γεμάτο συγκινήσεις  και θα μοιράσει πλατιά χαμόγελα σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο του Camp κ. Αναστασίου Δημήτρη στο τηλέφωνο 6973782970.