Με το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών να έχει σταματήσει και να μην υπάρχει ορίζοντας επανέναρξης, η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε δεκτό το αίτημα των Μοντγκόμερι, Τακ και Καλχούν να επιστρέψουν στις οικογένειές τους και τις ευχαρίστησε για την προσφορά τους στον σύλλογο.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το “κυανόλευκο” σωματείο αναφέρει τα εξής:

Με το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών να έχει ανασταλεί χωρίς ημερομηνία επανέναρξης και με τη γενικότερη κατάσταση – εξαιτίας της παγκόσμιας πανδημίας του Κορωνοϊού – αβέβαιη, οι Αμερικανίδες αθλήτριες της ομάδας Brandy Montgomery, Acheil Tac και Sierra Calhoun αποφάσισαν με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης της ομάδας να επιστρέψουν στην πατρίδα και τις οικογένειές τους.

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά και τις 3 αθλήτριες που τίμησαν τον ταύρο στη φανέλα, δίνοντας τους τελευταίους μήνες τον καλύτερό τους εαυτό για την ομάδα, αλλά και για την επαγγελματική τους συμπεριφορά καθ’όλη την παραμονή τους στα Γιάννινα.

Ευχόμαστε να έχουν καλή επιστροφή με ασφάλεια στην πατρίδα τους και ελπίζουμε οι δρόμοι μας να ξανανταμώσουν σύντομα – ανήκουν ήδη στην μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα WBC!

Brandy, Shelly and Sierra thank you!