image description

Τα αποτελέσματα του Working Group της UEFA αναμένει η Σούπερ Λίγκα, προκειμένου να πάρει αποφάσεις για την τύχη του πρωταθλήματος.

Στάση αναμονής κρατά η Super League. Όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport, περιμένει τα αποτελέσματα του Working Group που αποφασίστηκε σε διεθνές επίπεδο την περασμένη εβδομάδα, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για την τύχη του εγχώριου πρωταθλήματος.

Μέσα στην εβδομάδα η ομάδα εργασίας που συστήθηκε την περασμένη εβδομάδα και περιλαμβάνει τους πάντες (UEFA, Ένωση Συλλόγων, Ένωση Λιγκών, Ένωση Ποδοσφαιριστών) θα παρουσιάσει στις εγχώριες λίγκες τα αποτελέσματα για πιθανή διαμόρφωση του καλενταριού και εναλλακτικά σενάρια ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας.

Στην Super League περιμένουν πως στα τέλη της εβδομάδας αυτής ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης θα είναι σε θέση να συγκαλέσουν τηλεδιάσκεψη για να θέσουν επί τάπητος τα αποτελέσματα του Working Group και να πάρουν αποφάσεις, ενώ είναι σε ανοιχτή γραμμή και με την Nova.

Επί της παρούσης, εξακολουθεί να υπάρχει στο «κάδρο» το πλάνο για επανέναρξη του πρωταθλήματος στα μέσα Μαΐου και ολοκλήρωσή του (μαζί με το Κύπελλο) στα τέλη Ιουνίου.

Πηγή: sport-fm.gr