Στην οριστική αναβολή της Α΄ φάσης του 86ου Πανελληνίου πρωταθλήματος που είχε προγραμματιστεί να γίνει από 23-26 Απριλίου στο Σχοινιά προχώρησε το ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ.

Στην ανακοίνωση που απέστειλε στα σωματεία μέλη της η διοίκηση της Ομοσπονδίας αναφέρει αναλυτικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι με βάση τις Κυβερνητικές αποφάσεις και οδηγίες , η διεξαγωγή της Α΄Φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος καθίσταται αδύνατη.

Κατόπιν τούτου το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας αποφάσισε την αναβολή της διεξαγωγής του.

Αναμένοντας λοιπόν τις εξελίξεις , ευχόμενοι για ένα άμεσο και αίσιο τέλος της περιπέτειας που βιώνουμε , θα καθορίσουμε τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του , καθώς και την τύχη των υπολοίπων κωπηλατικών μας διοργανώσεων , ενημερώνοντάς σας σχετικά.

Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και ¨ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ¨

 

Οι 11 αθλητές που έχουν το ελεύθερο να προπονούνται ενόψει Τόκιο

Τους αθλητές και τις αθλήτριες που έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας προκειμένου να συνεχίσουν απρόσκοπτα την προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (αν αυτοί τελικά γίνουν φέτος) ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ανάμεσα τους και 11 αθλητές , αθλήτριες της κωπηλασίας που προετοιμάζονται για το μεγάλο γεγονός αλλά και τις προολυμπιακές ρεγκάτες πρόκρισης-όποτε αυτές γίνουν-αφού η πανδημία του κορωνοϊού έχει διακόψει κάθε αθλητική δραστηριότητα παγκοσμίως.

Πρόκειται για τους-τις:

1.ΝΤΟΥΣΚΟ ΣΤΕΦΑΝΟ
2.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗ
3.ΚΑΠΑΚΟΓΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟ
4.ΚΑΛΕΝΤΖΗ ΣΠΥΡΟ
5.ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ
6.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
7.ΚΥΡΙΔΟΥ ΑΝΝΕΤΑ
8.ΚΥΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
9.ΜΠΟΥΡΜΠΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
10.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΑΣΠΑΣΙΑ
11.ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ΘΩΜΑΗ

Οι παραπάνω αθλητές θα μπορούν να προπονούνται τις μέρες και τις ώρες που επιθυμούν στην αθλητική εγκατάσταση που έχουν δηλώσει και εν προκειμένω στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά  μέχρι νεωτέρας.