Αντιπροσωπεία του  Νομαρχιακού Τμήματος Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Χρηστo Γρίβα, τον Γραμματέα Δημήτρη Αθανασίου και τον Ταμία Δημήτρη Νίνη , συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Γιώργο Φλούδα.

Ο Πρόεδρος ενημέρωσε την αντιπροσωπεία, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο , αυτή την δύσκολη περίοδο.

Μια περίοδος που αναδεικνύει  τον καταλυτικό ρολό του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και των εργαζομένων σε αυτό , την άμεση ανάγκη προμήθειας του απαραιτήτου εξοπλισμού, υγειονομικού υλικού και την πρόσληψη μονίμου προσωπικού, ώστε να διαδραματίσει τον καταλυτικό του ρολό στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Συμφωνήθηκε ο συντονισμός των δράσεων και των ενεργειών για την εξεύρεση λύσεων, στα ειδικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Η Αντιπροσωπεία  και ο Πρόεδρος , συναντήθηκαν στη συνεχεία με τον Διοικητή  και Υποδιοικητή  του Νοσοκομείου, κ.κ Τσικαρη και Χολέβα αντίστοιχα. Πάρων στη συνάντηση ήταν και ο Υποδιοικητής της 6ΗΣ ΥΠΕ , κ. Νικόπουλος.

Η  Διοίκηση ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχουν γίνει από την πλευρά της ,ώστε το Πανεπιστημιακό που είναι Νοσοκομείο Αναφοράς για την αντιμετώπιση του COVID-19, να ανταπεξέλθει στην αποστολή του.

H ΑΔΕΔΥ και ο Πρόεδρος των εργαζόμενων, έθεσαν με έμφαση την ανάγκη επίλυσης των προβλημάτων, τα όποια μέχρι και σήμερα δεν έχουν αντιμετωπιστεί στο βαθμό που απαιτεί η συγκύρια από την   κυβέρνηση.