Ολοκληρώνεται την Κυριακή το μίνι πρωτάθλημα των πρωταθλητριών ομάδων των ΕΠΣ και μοιράζονται τα εισιτήρια ανόδου στη Γ’ Εθνική. Στον 5ο όμιλο η κατάσταση ξεκαθάρισε και μαθηματικά από την προηγούμενη εβδομάδα, όπου η ήττα του Βελισσαρίου στην Κέρκυρα σε συνδυασμό με τη νίκη του Ελευθεροχωρίου επί της Δόξας Γαρδικίου, έδωσε την άνοδο στους Τρικαλινούς και τους Κερκυραίους. Έτσι η τελευταία αγωνιστική περιλαμβάνει την κοινή φιέστα Αστέρα Πετριτή-Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου και τον αγώνα παρηγοριάς ανάμεσα σε Βελισσάριο και Δόξα Γαρδικίου.

Ο αγώνας του Βελισσαρίου θα γίνει αυτήν τη φορά στο Πανηπειρωτικό Στάδιο και όχι στο «Ζωσιμάδες» και θα ξεκινήσει στις 17:00. Σίγουρα το ενδιαφέρον είναι μειωμένο, αλλά είναι ευκαιρία για ένα τελευταίο παιχνίδι μέσα στη σεζόν, μέχρι το αγωνιστικό ραντεβού να ανανεωθεί στα τέλη Αυγούστου που θα διεξαχθεί το Super Cup.

Διαιτητής θα είναι ο Αγησίλαος Σπυριάδης του συνδέσμου Χίου, βοηθοί του ορίστηκαν οι Τζιαμπάσης (Κοζάνης) και Δημόπουλος (Φλώρινας). Παρατηρητής θα είναι ο Χριστοδούλου (Ημαθίας).