image description

Με τους καλύτερους όρους και με τήρηση όλων των μέτρων προστασίας λειτουργεί η Λαϊκή Αγορά της Αγίας Μαρίνας.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν παρεμβάσεις ώστε να δημιουργηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις ανάμεσα στους πάγκους των προϊόντων ενώ σήμερα Σάββατο, όπου η κίνηση ήταν αυξημένη, με την παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας, της Δημοτικής Αστυνομίας αλλά και ιδιωτικής ασφάλειας, όλα λειτούργησαν άριστα και οι καταναλωτές εξυπηρετήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Βλέτσας, σε δηλώσεις  του αναφέρθηκε στην καθημερινή προσπάθεια που γίνεται για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία των Λαϊκών Αγορών ώστε να είναι πλήρως εναρμονισμένες με τις νέες διατάξεις.

Έτσι οι Λαϊκές συνεχίζουν να εξυπηρετούν το καταναλωτικό κοινό με ασφάλεια, με προϊόντα άριστης ποιότητας και με συγκράτηση των τιμών.

Σήμερα οι παραγωγοί της Λαϊκής στην Αγία Μαρίνα, συγκέντρωσαν φρούτα και λαχανικά προκειμένου να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δημήτρης Πάνου που τα παρέλαβε ευχαρίστησε τον αντιδήμαρχο πρωτογενούς τομέα και κυρίως τους παραγωγούς και έκανε γνωστό ότι την Δευτέρα θα μοιραστούν διακόσια πακέτα τροφίμων σε άπορες οικογένειες του Δήμου.