Αρνητική εξέλιξη υπήρξε στο ενδιαφέρον που είχε εκδηλώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα για τον νεαρό μεσοεπιθετικό του ΑΠΟΕΛ, Βασίλη Παπαφώτη. Ο 21χρονος Κύπριος ποδοσφαιριστής συμφώνησε τελικά να παραμείνει στο ΑΠΟΕΛ, όπως γράφει ο SPORT FM Κύπρου.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ από το sport-fm.com.cy:

«Κάτοικος Αρχαγγέλου θα παραμείνει ο Βασίλης Παπαφώτης. Ο 21χρονος μέσος συμφώνησε με το ΑΠΟΕΛ και θα ανανεώσει τη συνεργασία του για ακόμα δύο χρόνια. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν στο οικονομικό και στη διάρκεια του συμβολαίου, με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή να συνεχίζει στην ομάδα που τον ανέδειξε ως ποδοσφαιριστή. Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ο Παπαφώτης μέτρησε δύο συμμετοχές ως αλλαγή.

Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ο Παπαφώτης είχε πρόταση και από τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως κατέληξε στο να συνεχίσει την καριέρα του στο ΑΠΟΕΛ, δίνοντας θετική απάντηση στην πρόταση που του έγινε.

Με δεδομένη την πρόθεση για αξιοποίηση των νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που υπάρχουν στο ρόστερ, αναμένεται να έχει αναβαθμισμένο ρόλο, έχοντας παράλληλα και την ευκαιρία να το δείξει μέσω της προετοιμασίας».