Είδη ατομικής προστασίας στην 8η Ταξιαρχία παρέδωσε σήμερα ο Δήμος Ιωαννιτών.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Λώλης, σημείωσε ότι ο Δήμος με τα μέσα που διαθέτει βρίσκεται το διάστημα αυτό στο πλευρό κι άλλων φορέων και συμβάλλει ώστε να αντιμετωπιστούν επείγουσες ανάγκες.

Στην Ταξιαρχία παραδόθηκαν 1500 μάσκες και 1000 ζευγάρια γάντια μιας χρήσης.

Από τον Δήμο έχει ολοκληρωθεί η απολύμανση όλων των σχολικών μονάδων ενώ συνεχίζεται η απολύμανση οδών, πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων όπως επίσης και το μεγάλο πρόγραμμα που περιλαμβάνει πλύσιμο και απολύμανση σε όλους τους κάδους απορριμμάτων.

Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων σε 1.141 νοικοκυριά

Ολοκληρώθηκε από τον Δήμο Ιωαννιτών η διανομή τροφίμων μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ. Η διανομή αυτή την φορά και στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης του Covid-19 έγινε κατ’ οίκον και με όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Ο Δήμος παρέδωσε συνολικά 1.141 πακέτα τροφίμων σε αντίστοιχα νοικοκυριά.

Για την διανομή κατ’ οίκον συνεργάστηκαν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου και ο ΟΚΠΑΠΑ ενώ καθοριστική ήταν η συμβολή της «Μέριμνας» και του Παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού ώστε η διαδικασία να ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Η Δημοτική Αρχή θέλει να απευθύνει δημόσια τις ευχαριστίες της σε όλους όσους εργάστηκαν επί δύο βδομάδες για να γίνει η διανομή και κυρίως στον Ερυθρό Σταυρό και τη Μέριμνα που συνέδραμαν εθελοντικά.