image description

Τα προβλήματα και οι ανάγκες της εστίασης αποτέλεσαν το αντικείμενο της συζήτησης στη συνάντηση που είχαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Φώτης Βάββας με τον Πρόεδρο του Σωματείου Καφέ Μπαρ, Εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων Ιωαννίνων «Παμβώτις» Χρήστο Τάτση.

Ο κλάδος δέχθηκε βαρύ πλήγμα στο διάστημα της υγειονομικής κρίσης ενώ τελεί εν αναμονή της επαναλειτουργίας.

Οι νέοι όροι και οι κανόνες που έχουν γίνει γνωστοί, μέχρι στιγμής, δημιουργούν κι ένα νέο τοπίο στο οποίο καλούνται να επιβιώσουν.

Ο Αντιδήμαρχος Φώτης Βάββας, κατά την διάρκεια της συνάντησης επεσήμανε ότι πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να στηρίξει την τοπική επιχειρηματικότητα.

Στο πλαίσιο αυτό θα εξαντληθούν τα περιθώρια που υπάρχουν για επιπλέον παραχωρήσεις κοινόχρηστων χώρων χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ενώ θα εξεταστεί η δυνατότητα μείωσης τελών για τους υφιστάμενους χώρους και τον τρόπο με τον οποίο θα εφαρμοστεί.

Ο κ. Βάββας τόνισε ότι μόλις η δέσμη μέτρων οριστικοποιηθεί και εξειδικευτεί και πριν κατατεθεί προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα υπάρξει νέα συνάντηση ώστε να ενημερωθεί πλήρως το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου.