image description

Πρόταση για σύσκεψη όλων των προέδρων της Super League 2 κατέθεσε η Παναχαϊκή, η οποία ζητεί να ληφθούν επιτέλους αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι με το φετινό πρωτάθλημα. Αναδιάρθρωση, διακοπή πρωταθλήματος και μειώσεις συμβολαίων είναι τα βασικά ζητήματα που “καίνε” τις 12 ΠΑΕ.

Αναλυτικά η επιστολή της Παναχαϊκής:

“Αγαπητέ Πρόεδρε,

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Προέδρος Γιώργος Μπάρλος με τον Προέδρο της ΠΑΕ Καραϊσκάκη Νίκο Καγιούλη συμφωνήθηκε να δημιουργηθεί μια 12μελη επιτροπή μόνο των Προέδρων των ομάδων της SUPER LEAGUE 2, ενόψει της Γενικής Συνέλευσης με τόπο συνάντησης την Αθήνα και πιθανή ημερομηνία την Τέταρτη 20/5/2020 και ώρα 17:00. Στόχος αυτής της συνάντησης είναι να βγει μια κοινή απόφαση που θα αφορά την συνολική τύχη του πρωταθλήματος προσκομίζοντας την στον Πρόεδρο της SUPER LEAGUE 2 ΛΕΩΝΙΔΑ ΛΕΟΥΤΣΑΚΟ ούτως ώστε να προσκομιστεί στους αρμοδίου φορείς ( Υφυπουργού Αθλητισμού, Ε.Π.Ο και SUPER LEAGUE 1).

Θα αποσταλούν σήμερα e-mail προς όλους τους Προέδρους των ομάδων, ώστε να γίνει η ενημέρωση τους, με τη θεματολογία της συναντήσεις να είναι η εξής:

Απόφαση για διακοπή πρωταθλήματος
Περικοπές συμβολαίων
Πιθανή αναδιάρθρωσή
Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε γραπτώς ότι αποδέχεστε την πρόσκληση ώστε να συντονίσουμε την συνάντηση.”