image description

Την παραμονή των δύο σημαντικότερων παικτριών της ανακοίνωσε η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ντόκου και Σαρηγιαννίδου, που είναι από τις ηγετικές φυσιογνωμίες των αποδυτηρίων, δέχτηκαν την πρόταση παραμονής τους στην ομάδα και συνεχίζουν στο ρόστερ του ΠΑΣ και στο επόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Παράλληλα σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις για την παραμονή κι άλλων παικτριών, ενώ θυμίζουμε ότι έχει ήδη ανακοινωθεί η παραμονή Σιαμέτη στον πάγκο.

“Η Διοικούσα Επιτροπή του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην ευχάριστη και περηφανη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο με την μόνιμη πλέον αρχηγό και σημαία της ομάδος Ρέα Ντόκου, καθώς επίσης και της “υπαρχηγού” και μόνιμη πλέον στην πρωτη πεντάδα των σκόρερ στην Α2 Βορρά τα τελευταία 3 χρόνια Ντίνας Σαρρηγιαννίδου.

Επίσης σε πολύ καλό σημείο βρίσκονται και οι συζητήσεις με την τρίτη σκόρερ για την ομάδά μας στο πρωτάθλημα που πέρασε Κλαίρη Μεντεσίδου.

Στην ομάδα συνεχίζουν κανονικά οι: Βαλάκου Βίκυ, Λαδοπούλου Αικατερίνη, Γιωτίτσα Ελένη, Παπαδιαμάντη Κων., Κατσίδου Ελένη.

Στο ρόστερ προστέθηκε η Γιωτιτσα Δήμητρα που περυσι συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις, ενώ προωθήθηκαν και από τα τμήματα υποδομών οι: Βαλέκα Δημητρα, Παππά Πέννυ, Μπουκουβάλα Αθηνά”.