Μετά από μια δεκαετία προσφοράς στο γυναικείο μπάσκετ των Ιωαννίνων, ο Γιώργος Σιαμέτης θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των “κυανόλευκων” και δεν θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα εκ νέου στα παρκέ των γυμναστηρίων της Α1 γυναικών.

Ο κ. Σιαμέτης σε ανάρτησή του στο fb τόνισε ότι ανέλαβε την ομάδα με 16 κοριτσάκια και πλέον είναι ένα σωματείο που αριθμεί πάνω από 100 αθλήτριες σε όλα τα ηλικιακά τμήματα και ευχαρίστησε τους φιλάθλους, τις αθλήτριες και όλους όσους συνεργάστηκε σε αγωνιστικό επίπεδο, αποφεύγοντας το διοικητικό κομμάτι.

Αναλυτικά:

Μετά από 10 χρόνια στον σύλλογο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC ήρθε η στιγμή του αποχαιρετισμού.

Όταν ανέλαβα σχεδόν μόνος την ομάδα αριθμούσε 16 κοριτσάκια. Σήμερα έχει σχεδόν 100 αθλήτριες σε όλα τα τμήματα.

Τα συναισθήματα που μου χάρισε η ομάδα πολλά. Αλλά και αυτά που προσέφερα εγώ στην ομάδα περισσότερα και σε χρήμα και σε χρόνο και σε ψυχική υγεία.

Κατακτήσαμε επί εποχής μου 1 πρωτάθλημα κορασίδων Β.Δ. Ελλάδος, 6 πρωταθλήματα νεανίδων Β.Δ. Ελλάδος, συμμετείχαμε σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων, σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων, μία άνοδο από τοπικό πρωτάθλημα στην Α2, μία άνοδο από την Α2 στην Α1 και μία παραμονή στην Α1 εθνική κατηγορία γυναικών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις αθλήτριες που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, όλους τους προπονητές όλων των τμημάτων, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, γυμναστές, χορηγούς.

Εμπνεύσαμε πολύ κόσμο με αυτήν την ομάδα και καταφέραμε να γεμίζουμε ένα κλειστό γυμναστήριο σε κάθε ματς. Σπάνιο για γυναικείο μπάσκετ!!! Έγινε όμως γιατί όλοι ξέρανε πως ότι κάναμε το κάναμε με ζήλο, πάθος και ανιδιοτελή αγάπη γι αυτόν τον σύλλογο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδος γιατί με θεωρούν έναν από αυτούς!!!

ΥΓ. Στα δύσκολα καταλαβαίνεις πολλά για πολλούς…

Καλή συνέχεια στον σύλλογο!!! Η αγάπή μου παντοτινή…❤️🏀🙏