Κάθε μεγάλη αποχή από τα γήπεδα συνοδεύεται αμέσως μετά από το άνοιγμα ενός νέου κύκλου για τους ποδοσφαιριστές και την ομάδα, όμως αυτήν τη φορά οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα επιστρέφουν στο Πανηπειρωτικό για να κλείσουν τις εκκρεμότητες που άφησαν στις 8 Μαρτίου, όταν νίκησαν την Κασσιόπη με 4-1. Εκείνο το ματς ήταν για την 20η αγωνιστική και αν όλα εξελιχθούν ομαλά, τότε θα πρέπει να έχουμε 2 ακόμα παιχνίδια για την κανονική περίοδο και 10 για τα πλέι-οφ, αν και ο χρόνος δεν φαίνεται να είναι σύμμαχος για να διεξαχθούν τόσο πολλά παιχνίδια.

Εν αναμονή οριστικών αποφάσεων, πάντως, για το τι είδους επιστροφή θα έχουμε στα γήπεδα τον Ιούνιο και αν θα είναι για 2, για 12 ματς ή και για κανένα, οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα δούλεψαν για πρώτη φορά στη μετά-καραντίνας εποχή χωρισμένοι σε γκρουπ, με διαφορετικές ώρες προσέλευσης για τις απαραίτητες απολυμάνσεις μεταξύ των γκρουπ και τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Το πρόγραμμα σήμερα, μετά την απαραίτητη προθέρμανση, περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης για ξεκίνημα, ενώ στη συνέχεια δούλεψαν ανά θέση στην κυκλοφορία της μπάλας.

Επόμενη προπόνηση για τους παίκτες την Παρασκευή στο ΠΕΑΚΙ, ενώ από την επόμενη εβδομάδα είναι πολύ πιθανό οι προπονήσεις να γίνουν ομαδικές.