Δυόμιση μήνες χωρίς μπάσκετ φαντάζουν σαν αιώνας! Ωστόσο, ο σύλλογος του IBC είναι πλέον έτοιμος να επιστρέψει εκ νέου στη δράση!

Η πανδημία του κορωνοϊού έφερε νέα δεδομένα στις ζωές μας, περάσαμε όλοι πρωτόγνωρες δοκιμασίες, ωστόσο μέσα από θυσίες και αγώνα τα καταφέραμε! Βγήκαμε νικητές και πλέον είμαστε καθ’ οδόν για τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.

Όλο αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα, ο I.B.C φρόντισε έστω και από απόσταση να βρίσκεται κοντά στους αθλητές του με τηλεπροπονήσεις, αλλά και στους γονείς τους, αποδεικνύοντας ότι οι δεσμοί που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια παραμένουν άθικτοι ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Όμως, πλέον βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε στο γήπεδο από την προσεχή Δευτέρα στις 25 Μαΐου.

Έτσι, σε πρώτη φάση, οι αθλητές μας που είναι γεννημένοι από το 2002 έως το 2007 θα επιστρέψουν ξανά στο παρκέ από την προσεχή Δευτέρα, έχοντας φυσικά λάβει την αναλυτική ενημέρωση από την ομάδα για τα νέα δεδομένα διεξαγωγής των προπονήσεων.

Ειδικότερα, η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους θα συνοδεύεται και από συγκεκριμένους και αυστηρούς κανόνες υγειονομικής προστασίας, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας και την Γ.Γ.Α (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού), πάνω στους οποίους θα αναπροσαρμόσουμε και τη λειτουργία της Ακαδημίας του Ι.Β.C.

Οι κανόνες υγειονομικής προστασίας θα πρέπει να τηρούνται από ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως (αθλητές, προπονητές, προσωπικό) προκειμένου για την καλύτερη δυνατή πρόληψη από τον ιό COVID-19 και θα μοιραστούν σε όλους σας, ώστε να είστε εγκαίρως ενήμεροι.

Το νέο μας πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε μετά το τέλος κάθε προπόνησης να υπάρχει κενό 20 λεπτών, κατά το οποίο θα απολυμαίνονται οι μπάλες και οι πάγκοι που έχουν χρησιμοποιηθεί, με υλικά προδιαγραφών του Υπουργείου και της Γ.Γ.Α.

Στη δεύτερη φάση, όσον αφορά τους μικρότερους αθλητές μας, γεννηθέντες από το 2008 έως το 2015, αναμένουμε τις οδηγίες και τις ανακοινώσεις από τους αρμόδιους φορείς και φυσικά σε συνεννόηση πάντα με την Δημοτική Αρχή.

Ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε και πάλι από κοντά!

Παρακάτω σας παραθέτουμε τα link της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με τα έγγραφα τα οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε και να προσκομίσετε στον Σύλλογο, κατά την άφιξή σας στο γήπεδο :
https://gga.gov.gr/…/%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9A%C…
https://gga.gov.gr/…/%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_%…

Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο ακαδημιών: Γιάννη Παπαδόπουλο στο τηλέφωνο: 69345939505.