image description

Στις εγκαταστάσεις του Topspin Epirus Tennis Center βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 31 Μαΐου η Δέσποινα Παπαμιχαήλ. Η επαγγελματίας τενίστρια, νούμερο 259 στην Παγκόσμια Κατάταξη της WTA, με καταγωγή από την Πρέβεζα, μπήκε στα court του Topspin για να προπονηθεί με τον επικεφαλής προπονητή της ακαδημίας μας Αριστοτέλη Ντάλια και τον προπονητή Ανδρέα Στεργίου.

Η Δέσποινα, η οποία λόγω της πανδημίας του κορονοΐου και της αναστολής κάθε επίσημης τενιστικής δραστηριότητας σε όλο τον κόσμο βρίσκεται στην Πρέβεζα αυτό το διάστημα, προετοιμάζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την επανέναρξη του tour και την προσπάθειά της για ακόμη μεγαλύτερη άνοδο στην Παγκόσμια Κατάταξη.

Σε δηλώσεις της ανέφερε: «Είμαστε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για όλους τους αθλητές, χωρίς να γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσουμε και πάλι τα τουρνουά. Ο καθένας όσο μπορεί προπονείται και σιγά –σιγά μπαίνουμε σε πρόγραμμα. Για εμένα ήταν μια καλή περίοδος αυτή, καθώς είναι αλήθεια ότι στόχευα ψηλά, μιας και δεν είχα  να υπερασπιστώ πόντους από πέρυσι. Ωστόσο, η υγεία είναι πάνω από όλα, οπότε κάνουμε υπομονή και όταν γυρίσουμε με το καλό θα συνεχίσουμε από εκεί που είχαμε σταματήσει».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις εγκαταστάσεις του Topspin Epirus Tennis Center. «Δεν περίμενα να βρω τέτοιες εγκαταστάσεις εδώ. Μόνο και μόνο το κλειστό γήπεδο είναι τεράστιο πλεονέκτημα. Είναι ο ιδανικός χώρος, μαζί με τις πισίνες δίπλα, το γυμναστήριο κτλ, για έναν άνθρωπο να περάσει την ημέρα του εδώ και να προπονείται».

Τέλος, έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλους τους φίλους του τένις «να είναι υγιείς και να συνεχίσουν να έχουν αγάπη για το άθλημά μας».

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής προπονητής του Topspin, Αριστοτέλης Ντάλιας, υπογράμμισε τη σημασία της έλευσης σημαντικών επαγγελματιών αθλητών στο Topspin. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τη Δέσποινα που ήρθε. Είναι μια αθλήτρια την οποία  γνωρίζω πολλά χρόνια. Εμείς, ως Topspin, είμαστε ανοιχτοί για όλους τους επαγγελματίες αθλητές να έρθουν εδώ και να προπονηθούν ή να προετοιμαστούν. Όπως είπε και η Δέσποινα, είναι ιδανικός ο χώρος για αυτό».