image description

Ανυποχώρητοι στη στάση τους για το θέμα Αναστασιάδη εμφανίζονται οι οργανωμένοι της ΑΕΛ την ίδια ώρα που η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση όπου, ανάμεσα σε άλλα, ανέφερε πως μεμονωμένοι οπαδοί βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στα γραφεία της ΠΑΕ και εξέφρασαν ευγενικά την αντίθεσή τους στην πρόσληψη του Έλληνα προπονητή.

Απαντώντας λοιπόν σε αυτή, οι «Monsters» εξέδωσαν δική τους ανακοίνωση, όπου απαξιούν ακόμα και να αναφέρουν το όνομα του Αναστασιάδη, αποκαλώντας τον «Μπαοκτζή συνταξιούχο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ ανέφερε

«1. Ο Πρόεδρος και η ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι για το γεγονός ότι διέρρευσαν προς συγκεκριμένη εφημερίδα οι προβληματισμοί του ΔΣ και των δημοσιογράφων Γιάννη Καλογιάννη και Λάζαρου Παπαδούλη, που ασκούν διευθυντικά καθήκοντα στο ΑΕΛ RADIO, σχετικώς με τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου.

Κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο δεν διέρρεε το παραμικρό από όσα συνεζητούντο στο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ με την παλιά πενταμελή του σύνθεση. Το γεγονός έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ.
2. Η ιδιοκτησία και το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλουν να διαψεύσουν το διαδοθέν ψευδώς γεγονός ότι δήθεν πολυπληθής ομάδα οπαδών των Μonsters επεσκέφθη τα γραφεία και δήθεν διαμαρτυρήθηκαν για την πρόσληψη του κ. Άγγελου Αναστασιάδη και των συνεργατών του.

Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική και είναι η εξής:

Περί τις δέκα η ώρα το βράδυ κι ενώ όλο το προπονητικό team, ο γιατρός της ΑΕΛ κ. Μπασδέκης, ο φυσικοθεραπευτής της ΑΕΛ κ. Ζαχαρής, ο τεχνικός Διευθυντής κ. Θωμάς Κυπαρίσσης, παρουσία των κ.κ. Κούγια και Λιόντου ενημέρωναν τους κ.κ. Αναστασιάδη, Δημητρακόπουλο και Τερζή για το υπάρχον αγωνιστικό δυναμικό της ΑΕΛ και συγκεκριμένα για το ποια είναι η αγωνιστική τους αξία, ποια είναι η συμπεριφορά τους εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, την κατάσταση της σωματικής τους υγείας και τελικώς για το ποιοι από αυτούς τους παίκτες, κατά τη γνώμη τους, πρέπει να παραμείνουν κατά τη νέα σεζόν στην ΠΑΕ ΑΕΛ, τέσσερις (4) μεμονωμένοι οπαδοί με επικεφαλής τον δικηγόρο Αναστάσιο Γιολδάση με πολύ ευγενικό τρόπο ζήτησαν να μιλήσουν με τον κ. Αλέξη Κούγια και ακολούθως επειδή ο κ. Κούγιας ήταν απασχολημένος μίλησαν με τον κ. Κυπαρίσση, στον οποίον εξέφρασαν την προσωπική τους αντίρρηση για την πρόσληψη του κ. Αναστασιάδη, όχι για την προπονητική του αξία την οποία θεωρούν αναμφισβήτητη, αλλά γιατί έχει δηλώσει οπαδός του ΠΑΟΚ.

Η ιδιοκτησία και το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ όπως έχει δηλώσει κι έχει κάνει πράξη μέχρι σήμερα δεν θα αντιπαρατεθεί ποτέ με όλους τους συνδέσμους οργανωμένων οπαδών τους οποίους σέβεται για τα όσα έχουν προσφέρει σε δύσκολες στιγμές στην ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά είναι αδύνατον σε μια τόσο μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα σαν την ΑΕΛ με εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς σε όλο τον κόσμο να μπορείς να ικανοποιήσεις όλες τις απόψεις όλων αυτών των οπαδών και να λάβεις μια απόφαση που δεν θα δυσαρεστήσει κανέναν. Τους οπαδούς μας τους ακούμε, υπολογίζουμε τη γνώμη τους, αλλά την τελική απόφαση την παίρνει πάντα το ΔΣ και ο ιδιοκτήτης.

Όλοι μαζί ενωμένοι όπως έγινε μετά από πολλά χρόνια αυτή τη χρονιά, προχωρούμε για να φτιάξουμε μια ποδοσφαιρική ομάδα που αρχικά θα μονιμοποιηθεί στη Super League και χρόνο με το χρόνο θα κοιτάζει συνεχώς ψηλότερα για φτάσει στην κορυφή».

Η ανακοίνωση των «Monsters»

«Ο Σύνδεσμος ενημερώνει πως χθες στα γραφεία της ΠΑΕ πήγε αντιπροσωπεία μας και όχι μεμονωμένοι οπαδοί για να εκφράσουν την αντίθεσή μας στην πρόσληψη του μπαοκτζή συνταξιούχου προπονητή στην Όμάδα μας.

MONSTERS LARISSA – AMPELONAS – TIRNAVOS».

 

[Πηγή: sport-fm.gr]