
Τις αποφάσεις της για την ολοκλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος θα λάβει σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία θα προχωρήσει και σε ορισμό ημερομηνιών των επαναληπτικών αγώνων της ημιτελικής φάσης, με την 24η Ιουνίου να είναι η πλέον πιθανή ημερομηνία.
Θυμίζουμε ότι στους πρώτους αγώνες ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει με 3-2 τον Ολυμπιακό και θα πάει στο «Γ. Καραϊσκάκης» να υπερασπιστεί το σκορ του του πρώτου αγώνα, ενώ η ΑΕΚ είχε νικήσει με 2-1 τον Άρη και θα πάει στο “Κλ. Βικελίδης”.
Επίσης, σήμερα συνεδριάζει η Super League μέσω τηλεδιάσκεψης και θα ορίσει τις ημερομηνίες και των υπόλοιπων αγώνων των πλέι οφ, καθώς μέχρι στιγμής είναι γνωστές μόνο οι πρώτες τρεις αγωνιστικές. Παράλληλα θα γίνει συζήτηση για την τύχη των πρωταθλημάτων υποδομών των ΠΑΕ.






