image description

Τα ανοιχτά της ζητήματα αποφάσισε να οριστικοποιήσει η ΕΣΚΑΒΔΕ η οποία συνεδρίασε τηλεφωνικά σήμερα (Τρίτη). Μεταξύ των αποφάσεων ήταν ο ορισμός των play-off για άνοδο στη Γ’ Εθνική τα οποία θα γίνουν στις 27-28 Ιουνίου, ενώ ορίστηκε και αγώνας μπαράζ για την άνοδο στην Α2 γυναικών.

Αναλυτικά όλες οι σημερινές αποφάσεις:

Συνεδρίασαν τηλεφωνικά, σήμερα Τρίτη  9 Ιουνίου 2020 ώρα 11:00, τα μέλη  του Δ.Σ., προκειμένου να αποφασίσουν για τα τρέχοντα θέματα της Ένωσης.

Συνομίλησαν οι : Νικάκης Κώστας, Τσώνος Στράτος, Σταυρόπουλος Σταμάτης, Μπέστιας Γιώργος, Σερέτης Γρηγόρης, Δημητρίου Απόστολος, Πουλής Άγγελος και Μπαρμπάνης Επαμεινώνδας.

Αφού υπήρχε απαρτία άρχισε η συνομιλία:

  1. Έγινε ενημέρωση επί της αλληλογραφίας.
  2. Έγινε οικονομική ενημέρωση και εγκρίθηκαν όλες οι μέχρι σήμερα δαπάνες.
  3. Έγινε επικύρωση των υποψηφιοτήτων για τις αρχαιρεσίες του Δ.Σ της

ΕΣΚΑΒΔΕ, που θα γίνουν στις 14/6/2020.

Υποψήφιοι είναι :

  1. ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
      2. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
      3. ΔΗΜΟΛΙΤΣΑΣ ΝΙΚΟΣ
      4. ΚΑΡΑΜΟΥΤΣΙΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
      5. ΚΑΣΙΟΥΜΗΣ ΝΙΚΟΣ
      6. ΜΠΑΡΜΠΑΝΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
      7. ΜΠΕΣΤΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
      8. ΜΠΙΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
      9. ΝΙΚΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
    10. ΠΟΥΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
    11. ΣΕΡΕΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
   12. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
   13. ΤΣΩΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
  14. ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  1. Μετά την απόφαση της Ε.Ο.Κ για διεξαγωγή των ηλικιακών Πρωταθλημάτων, η ΕΣΚΑΒΔΕ ορίζει τους Ημιτελικούς αγώνες ΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑΒΔΕ όπως παρακάτω :

27ή28/6/2020 ΔΑΚ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ  Σ.Κ ΝΙΚΟΠΟΛΗ – Κ.Ε ΦΑΙΑΚΑΣ

28/6/2020 ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ  Σ.Κ ΙΩΑΝΝΙΝΑ – Π.Α.Σ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ.

Η ακριβής ημερομηνία και ώρα αγώνων θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

Ο Τελικός θα διεξαχθεί στις 4ή5/7/2020 σε ουδέτερο γήπεδο.

  1. Ορίζεται αγώνας μπαράζ μεταξύ των ομάδων Γυναικών Α.Ο ΣΧΕΡΙΑ – Α.Σ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ στις 27ή28/6/2020 στο ΔΑΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ για την ανάδειξη Πρωταθλήτριας ομάδας ΕΣΚΑΒΔΕ, η οποία θα ανέλθει στην Α2 Εθνική Γυναικών.

H ΕΣΚΑΒΔΕ επιστρέφει ως απαράδεκτο το ανυπόγραφο mail του σωματείου Α.Ο ΣΧΕΡΙΑ εξαιτίας του εκβιαστικού του περιεχομένου. Εκφράσεις τύπου “δεν θα ανεχτούμε” και οι αναφορές περί “παρεκτροπής”, είναι άκρως προσβλητικές και δεν συνάδουν με το αθλητικό πνεύμα το οποίο υπηρετούμε. Για το λόγο αυτό το Δ.Σ καλεί σε έγγραφη απολογία εντός 48 ωρών από λήψης του παρόντος Πρακτικού, το σωματείο Α.Ο ΣΧΕΡΙΑ για όσα προσβλητικά αναγράφηκαν στο ανυπόγραφο mail.

  1. Μετά την αποχώρηση του σωματείου Γ.Ε ΑΓΡΙΝΙΟΥ από τον αγώνα Π.Α.Σ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – Γ.Ε ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Α’ ΑΝΔΡΩΝ) που επρόκειτο να οριστεί στις 27/6/2020, ώστε να συμπληρωθεί η τετράδα των PLAY-OFFS, η ομάδα του Π.Α.Σ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ καταλαμβάνει τη 2η θέση του Α’ Ομίλου και θα συμμετέχει στη διαδικασία.

Τα PLAY-OFF για άνοδο στην Γ’ Εθνική θα αρχίσουν στις 27-28/6/2020 και θα ακολουθηθούν όσα αναφέρονται στην Προκήρυξη της Α’ ΑΝΔΡΩΝ.