Η σεζόν στην Α1 γυναικών που ολοκληρώθηκε άδοξα λόγω κορωνοϊού, φαίνεται ότι ήταν αρκετή για να δείξει στη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC για το πως πρέπει να κινηθεί στη μεγάλη κατηγορία για να αποτελέσει μία νέα επαρχιακή δύναμη στον χώρο. Ήδη από τις 21 Μαΐου ανακοινώθηκε και επίσημα ο νέος προπονητής που είναι ο κ. Δουβίτσας και έχει εμπειρία στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ και βάσει των εισηγήσεών του προχωράει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του epirusonline.gr, η “κυανόλευκη” διοίκηση είναι πολύ κοντά στην ανακοίνωση δύο πολύ δυνατών μεταγραφών, των αδελφών Βιτζηλαίου που αγωνίζονταν στον ΟΑ Χανίων, ομάδα με την οποία πρωταγωνιστούσαν και η οποία τη στιγμή της διακοπής ισοβαθμούσε στην 3η θέση με την Ελευθερία Μοσχάτου, έχοντας ρεκόρ 14-6 σε 20 παιχνίδια.

Εκτός από τις δύο Ελληνίδες παίκτριες, η διοίκηση θα κινηθεί προσεκτικά και για τις Αμερικανίδες που θα αποκτήσει. Η Μοντγκόμερι που ξεχώρισε φέτος με την απόδοσή της κατάφερε να βρει στο εξωτερικό ομάδα με τα τριπλάσια σχεδόν χρήματα απ’ αυτά που έπαιρνε στον ΠΑΣ Γιάννινα, οπότε η διοίκηση του κ. Μάστακα ήδη κοιτάζει άλλες περιπτώσεις.