image description

Στην μετά καραντίνας εποχή άρχισαν σιγά σιγά να επανέρχονται αρκετές δραστηριότητες, όπως είναι κι αυτές για την ανακατασκευή κάποιων αθλητικών χώρων.

Συγκεκριμένα στο γήπεδο Θεόδωρος Λώλης της Ελεούσας ξεκίνησε σήμερα η τοποθέτηση του πλαστικού χλοοτάπητα από την εταιρεία «ΑΝΕΜΟΣ». Να θυμίσουμε ότι πριν ένα χρόνο περίπου είχε συμφωνηθεί μεταξύ Δήμου Ζίτσας και της εταιρείας (που κατασκευάζει κυρίως αιολικά πάρκα) να γίνει το έργο, το οποίο θα είναι δωρεά προς το δημοτικό συμβούλιο Ζίτσας και την ομάδα.

Αν και οι διαδικασίες άργησαν αρκετά, συν ότι ήρθε και το lockdown, όπως φαίνεται οι εργασίες προχωράνε γρήγορα και μέχρι τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση. Πολύ θετική εξέλιξη για την περιοχή, μιας και η τοπική Θύελλα πέρυσι είχε ξενιτευτεί στο γήπεδο Βουνοπλαγιάς και κυρίως γιατί ο παλιός αγωνιστικός χώρος θύμιζε χοιροστάσιο από τη λάσπη, τους χειμερινούς μήνες.

Το γηπεδικό , όπως όλα δείχνουν, λύνεται για τη Θύελλα Ελεούσας, αλλά παραμένει γρίφος τι θα γίνει με τα διοικητικά και γενικά με την πορεία της ομάδας από εδώ και πέρα. Οι εκλογές βάση καταστατικού είναι υποχρεωτικό να γίνουν του χρόνου, αλλά πηγές που είναι πολύ κοντά στην ομάδα και στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής αναφέρουν ότι θα συγκληθεί σίγουρα Γενική Συνέλευση.

Μάλλον επιτακτικό πρέπει να θεωρείται αυτό το ενδεχόμενο και ίσως και πρόωρες εκλογές, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας και μάλιστα κάποιοι που ήταν στυλοβάτες όλα αυτά τα χρόνια, θέλουν να αποχωρήσουν (όπως δηλώνουν) με τη τρέχουσα κατάσταση. Να θυμίσουμε ότι ήδη είχε γίνει το περσινό καλοκαίρι μια μαζική φυγή ποδοσφαιριστών και η ομάδα πάλευε να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Τέλος, υπάρχουν πληροφορίες ότι κι άλλοι επιχειρηματίες της περιοχής και γενικά φίλοι του ερασιτεχνικού και της ομάδας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να ασχοληθούν με τη Θύελλα. Μένει να δούμε αν θα γίνουν οι απαραίτητες διεργασίες για να μπορέσει να «αναστηθεί» μια εκ των παραδοσιακών δυνάμεων του τοπικού ποδοσφαίρου.

Πηγή: ioannina-arena.blogspot.com