Με το βλέμμα στην 4άδα και την 8άδα ολοκληρώθηκε η 10η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ. Οι δύο πρώτες θέσεις «κλείδωσαν» από τους Δικηγόρους και τους Μηχανικούς και υπάρχει παράταση της αγωνίας για τις άλλες δύο θέσεις για τις οποίες φαίνεται ότι κατά κύριο λόγο θα παλέψουν Δωδώνη και Πίνδος.

Στην 8άδα φαίνεται ότι «καπάρωσαν» τη θέση οι Εκπαιδευτικοί μετά την «αυτοκτονία» των ΜΜΕ που μέσα σε μία εβδομάδα κατάφεραν να χάσουν από τους ουραγούς Δημοτικούς Υπαλλήλους και Εγνατία Οδό. Μάλιστα το τελευταίο ματς δημιούργησε ένταση, λόγω διαιτησίας, με τα ΜΜΕ να προβαίνουν σε έντονη διαμαρτυρία προς τους διοργανωτές, μιας και στο ντέρμπι με την Εγνατία οδό στα τελευταία 4 λεπτά και με τη διαφορά μόλις στους 3 πόντους, έχουν γίνει κραυγαλέα διαιτητικά σφάλματα που διαμόρφωσαν και το αποτέλεσμα!

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:

Πίνδος-Εκπαιδευτικοί 60-51

Δωδώνη-Πυροσβέστες 69-49

Δικηγόροι-Τραπεζικοί 62-44

ΙΚΕΑ-Μηχανικοί 41-84

Δημοτικοί Υπάλληλοι-Αστυνομικοί 23-49

ΜΜΕ-Εγνατία Οδός 42-47

ergasiako-vathmologia-10

*Το Σάββατο θα διεξαχθεί το All Star Game με ομάδα της Βουλής και βετεράνους των Ιωαννίνων, καθώς και επίλεκτους του εργασιακού πρωταθλήματος. Τα έσοδα θα πάνε στην Μονή Ντουραχάνης και τον Ερυθρό Σταυρό Ιωαννίνων.