image description

Η σημερινή ημέρα ενδέχεται να αποδειχτεί η σημαντικότερη της ιστορίας του ΠΑΣ Γιάννινα. Η αρμόδια επιτροπή της UEFA θα συνεδριάσει για να εξετάσει το πόρισμα που συντάχθηκε για τον φάκελο του Πανιωνίου από την Deloitte και το κλιμάκιο που ήρθε στην ΕΠΟ και από εκεί και πέρα αναμένεται να εκδώσει την απόφασή της, είτε σήμερα είτε ως το τέλος της εβδομάδας.

Την απόφαση αναμένουν διοίκηση και ποδοσφαιριστές, ώστε να κινηθούν γρήγορα για την έναρξη της προετοιμασίας. Από την ημέρα που έφυγαν οι παίκτες από τα Γιάννενα ήξεραν ότι στις 13 ή τις 28 θα ξεκινήσει η προετοιμασία και ήταν ενήμεροι ότι δεν πρέπει να κλείσουν διακοπές μετά τις 13 αν δεν έχει εκδοθεί απόφαση από την UEFA. Πάντως δεν υπήρξε ξεχωριστή ειδοποίηση σε κάποιους να επιστρέψουν Δευτέρα, όπως φημολογείται, αλλά εξυπακούεται ότι θα γίνει αν ο ΠΑΣ παίξει Ευρώπη.

Η αισιοδοξία στους Γιαννιώτες είναι διάχυτη, ενώ η επίσκεψη ανθρώπων της UEFA για επιθεώρηση της Νέας Σμύρνης δεν συνδέεται με την απόφαση. Ούτε καν οι άνθρωποι του Πανιωνίου δεν τη συνέδεσαν και απέφυγαν να «πανηγυρίσουν».