Η Ντίνα Σαρηγιαννίδου ήταν η μεγάλη άτυχη της πρώτης παρουσίας του ΠΑΣ Γιάννινα WBC στην Α1 γυναικών, αφού λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα είχε υποστεί ρήξη χιαστών και έχασε όλη τη σεζόν. Παρά την ατυχία της, όμως, θα ήταν αδύνατον να μην είναι από τις πρώτες που θα συνέχιζαν να φοράνε τα “κυανόλευκα”, μιας και θεωρείται “σημαία” της όλης προσπάθειας. Έτσι η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την υπογραφή νέας συμφωνίας.

Αναλυτικά:

H διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την Ντίνα Σαρηγιαννίδου, αρχηγό της ομάδος τα τελευταία χρόνια, η οποία έχασε ολόκληρη την περασμένη σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο.

Η Ντίνα, η οποία τους τελευταίους μήνες ακολούθησε προσηλωμένη το πρόγραμμα της αποθεραπείας της, ξεπέρασε τον τραυματισμό και θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή της ομάδας κ. Δουβίτσα για την προετοιμασία της ομάδας.

Ευχόμαστε φέτος να είναι η χρονιά της Ντίνας και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, να αγωνιστεί δηλαδή στην Α1 με τα καλύτερα αποτελέσματα για εκείνη και την ομάδα μας.