image description

Στη βελγική Βέστερλο κατέληξε ο Μιχάλης Μανιάς, για τον οποίο από μήνες υπήρχαν οι πληροφορίες ότι κοίταζε προς το εξωτερικό και ότι τα σενάρια για τον Αστέρα Τρίπολης δεν είχαν ουσιαστική βάση. Έτσι ένας από τους επιθετικούς που ήθελε να κρατήσει στο ρόστερ του ο ΠΑΣ, αλλά ήταν υψηλές οι απαιτήσεις του, αποτελεί παρελθόν.

Ο Μανιάς υπέγραψε διετές συμβόλαιο και θα επιστρέψει στην Ελλάδα μόνο για να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα, ώστε να μετακομίσει μόνιμα στο εξωτερικό, στο οποίο θα παίξει για πρώτη φορά.

Σε δηλώσεις του κατά την παρουσίασή του είπε: “Είμαι πραγματικά ανυπόμονος για την ερχόμενη σεζόν. Η Βέστερλο είναι η πρώτη μου ομάδα στο εξωτερικό. Θέλω να νιώσω σαν στο σπίτι μου στο Βέλγιο το συντομότερο δυνατόν. Θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου και αυτή είναι να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα”.

Ο υψηλόσωμος φορ έκανε και μια αναφορά στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του, όπως την ταχύτητα και τον τρόπο που σκοράρει, αφού από τα 10 γκολ που έβαλε με τον ΠΑΣ τα 5 ήταν με το δεξί πόδι, τα 4 με το αριστερό και 1 με κεφαλιά.