image description

Η ΔΩΔΩΝΗ, η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου με 53 χρόνια ιστορίας και παρουσία σε 35 χώρες παγκοσμίως, στηρίζει έμπρακτα για ακόμη μια φορά τον αθλητισμό, θέτοντας στο επίκεντρο το ποδόσφαιρο εντός και εκτός συνόρων.

Πιο συγκεκριμένα, η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ αποτέλεσε περήφανο χορηγό των δύο φιλικών αγώνων της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Ελλάδος και της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Αυστραλίας (Caltex Soccerous), διαθέτοντας ενεργή παρουσία στην εν λόγω αγορά, στην οποία κατέχει το 80% της αγοράς ελληνικής φέτας.

Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος «ΔΩΔΩΝΗ-pre-juniors-bambini 2016», 500 μικροί φίλοι του ποδοσφαίρου από όλες τις τοπικές ακαδημίες θα αγωνιστούν με μόνο όχημα τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες, την ευγενή άμιλλα και τη διάθεση για παιχνίδι. Οι νεαροί συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μετάλλια, διπλώματα συμμετοχής και αναμνηστικά δώρα, απολαμβάνοντας παράλληλα το αγαπημένο φρέσκο γάλα κακάο ΔΩΔΩΝΗ και παγωτό της επιλογής τους.

Τιμώμενο πρόσωπο των εκδηλώσεων θα είναι ο Γιαννιώτης διεθνής ποδοσφαιριστής, Μάριος Οικονόμου, στον οποίο η ΔΩΔΩΝΗ θα απονείμει τιμητική πλακέτα για τη λαμπρή πορεία και καριέρα του παλαιότερα στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝIΝΑ και σήμερα στην Μπολόνια και την εθνική Ελλάδος.

Ο κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να αποτελούμε ενεργό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας των Ιωαννίνων, αλλά και της Αυστραλίας, στην οποία διαθέτουμε σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα, μέσω της στήριξης δράσεων και εκδηλώσεων που  ενισχύουν το συναίσθημα όλων μας για την προάσπιση του υγιούς αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας και της ομαδικότητας. Στόχος μας στη ΔΩΔΩΝΗ ήταν και παραμένει η υλοποίηση πρωτοβουλιών που στηρίζουν τον πολιτισμό, την παιδεία και τον αθλητισμό, προάγοντας αξίες για ένα καλύτερο μέλλον».

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ, Κώστας Βρακάς, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε πολύ τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ που για ακόμη μια χρονιά είναι δίπλα μας και στηρίζει με την πολύτιμη προσφορά της το έργο μας και τον υγιή αθλητισμό. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, ως πρεσβευτές του αθλητισμού της τοπικής κοινωνίας της Ηπείρου, να έχουμε τη στήριξη εταιρειών όπως η ΔΩΔΩΝΗ, η οποία μοιράζεται τις ίδιες αξίες με εμάς και συμμετέχει ενεργά στις δράσεις μας».