Η προσφυγή του Λεβαδειακού που υποστηρίζει ότι παρανόμως διεκόπη οριστικά το πρωτάθλημα της Super League 2, έβαλε «φρένο» στις όποιες συζητήσεις για αναδιάρθρωση στην Super League 1.

Να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα, να ανέβουν οι δύο πρώτοι της δεύτερης κατηγορίας και η Super League της νέας σεζόν να αριθμεί 16 ομάδες ή και 18, αν αποφασιστεί να ανέβουν οι τέσσερις πρώτοι. Αυτή είναι η πρόταση του Παναιτωλικού για αναδιάρθρωση, που ταυτόχρονα προτείνει κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών, χορηγικών και εμπορικών δικαιωμάτων, καθώς και διεκδίκηση ποσοστού από το στοίχημα.

Η πρόταση του Παναιτωλικού, ωστόσο, δεν συζητήθηκε στο σημερινό (Παρασκευή 26/6) διοικητικό συμβούλιο της Super League και καμία ομάδα δεν ανέπτυξε τις θέσεις της πάνω στο ζήτημα.

Κι αυτό, διότι έχει προκύψει προσφυγή του Λεβαδειακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, με την οποία υποστηρίζει ότι η ψηφοφορία (άρα και η απόφαση) για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Super League 2 είναι παράνομη και πως το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί.

Με αυτά τα δεδομένα και με την εκκρεμοδικία που προέκυψε, καμία συζήτηση σχετική με αναδιάρθρωση δεν μπορούσε να γίνει και το θέμα παραπέμφθηκε –αν χρειαστεί- για αργότερα.