Η σεζόν δεν περιλαμβάνει άλλη αγωνιστική συνέχεια για τις ομάδες υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι ανερχόμενοι ποδοσφαιριστές των «κυανόλευκων» στάθηκαν άτυχοι φέτος, αφού η εξέλιξή τους θα μπορούσε να είχε φτάσει πολύ ψηλότερα αν δεν υπήρχε το lock down στο ποδόσφαιρο, αλλά με την πανδημία δεν μπορεί να τα βάλει κανείς.

Ήδη η ομάδα περνάει στον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς, με τις πρώτες ενδείξεις από πλευράς προέδρου να δείχνουν ότι θέλει να κρατήσει σε υψηλό επίπεδο τις ομάδες, ότι θέλει να τις στελεχώσει με ταλαντούχους παίκτες, ενώ η πρόθεσή του να τοποθετήσει ως τεχνικό διευθυντή τον Γιώργο Ντάσιο είναι μια ένδειξη της μεγάλης σημασίας που θέλει να δώσει στον στρατηγικό σχεδιασμό των υποδομών. Ωστόσο ο Γιώργος Ντάσιος είχε βρεθεί στο ανώτερο κλιμάκιο της μεγάλης ομάδας και δύσκολα θα αποδεχτεί μία θέση που είναι μεν σημαντική, αλλά λιγότερη υπεύθυνη απ’ αυτή που είχε στη μεγάλη ομάδα. Η τελική απόφαση, όμως, ανήκει στον εμβληματικό αρχηγό του ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι προφανές, πάντως, ότι ο κ. Χριστοβασίλης θέλει να έχει πάλι έναν άνθρωπο που θα έχει την υψηλή εποπτεία των υποδομών, όπως παλιότερα ο κ. Γεωργουλόπουλος και θα υπάρξει και πάλι ένας άνθρωπος που θα λειτουργεί ως ενδιάμεσος κρίκος προπονητή μεγάλης ομάδας και υποδομών.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Μπαδήμας που ήταν καί βοηθός προπονητή στη μεγάλη ομάδα καί προπονητής της Κ19, θα συνεχίσει εξ’ ολοκλήρου πλέον στη μεγάλη ομάδα και θα είναι βοηθός του κ. Γιαννίκη. Αυτό σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για την πρόσληψη  ενός ακόμα προπονητή στις υποδομές και αναμένονται οι αποφάσεις για το αν θα είναι απευθείας για την Κ19 ή αν θα έχουμε και κάποιες εσωτερικές ανακατατάξεις για τους κ.κ. Αγγέλη και Μπόλο.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο κ. Χριστοβασίλης σε πρώτη φάση αναζητεί προπονητή από την περιοχή για να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο κ. Μπαδήμας, καθώς θέλει να δώσει την ευκαιρία σε κάποιον Γιαννιώτη να δείξει δείγματα της δουλειάς του. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα αυτό και θα δούμε αν όντως ο «εκλεκτός» θα είναι από τα Γιάννενα.

Σε ό,τι αφορά την επανεκκίνηση των προπονήσεων, τις ίδιες περίπου μέρες θα ξεκινήσουν μεγάλη ομάδα και Κ19, δηλαδή στο διάστημα 20-25 Ιουλίου, ενώ τον Αύγουστο θα πάρουν σειρά Κ17 και Κ15.