Δεν θα συμμετάσχει στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗΠ με μεγαλύτερες ομάδες από 15 ετών ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα στο μέλλον, αφού με πρόταση που κατάθεσε στον κ. Χριστοβασίλη, πρόεδρο της ΠΑΕ, τα τμήματα όλα θα περάσουν πλέον υπό τη σκέπη της ΠΑΕ, αμβλύνοντας έτσι και αντιπαραθέσεις με άλλες ερασιτεχνικές ομάδες του Νομού. Η απόφαση αφορά κυρίως την Κ16 που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΗΠ και πλέον η ομάδα αυτή θα στελεχωθεί από την ίδια την ΠΑΕ.

Σε ανακοίνωσή του ο ερασιτέχνης ΠΑΣ αναφέρει:

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αποφάσισε έχοντας κάνει ολοκληρωμένη πρόταση στον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Χριστοβασίλη, να ζητήσει επίσημα από την ΠΑΕ την φιλοξενία και οργάνωση από κοινού των ομάδων Υποδομών Κ15, Κ17, Κ19, προκειμένου να αμβλυνθούν οι εντάσεις των τελευταίων ετών με τις Ακαδημίες της Πόλης μας.

Άλλωστε ήταν και επιθυμία του ίδιου του κ. Χριστοβασίλη σε συνάντηση που είχαμε προ καιρού.

Πρέπει να τονισθεί ότι εξασφαλίσθηκαν όλες οι προϋποθέσεις για την απρόσκοπτη λειτουργία των ομάδων σε εγκαταστάσεις και γήπεδα.

 Βασικός και κοινός μας στόχος είναι η ανάπτυξη και  ωρίμανση των μικρών ταλέντων που έχουν σαν βασικό στόχο να επανδρώσουν τη μεγάλη μας ομάδα στο προσεχές μέλλον αλλά και η επιστροφή στις ρίζες δημιουργώντας κάθετες υποδομές από την επαγγελματική ομάδα έως την Κ6 του Σωματείου μας.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου