image description

Μια χρονιά ιδιαιτέρως παραγωγική για τον ΠΑΣ Γιάννινα που με 44 γκολ είχε την κορυφαία επίθεση της Super League 2 και με 11 παθητικό τη 2η καλύτερη άμυνα μετά τα Χανιά. Απολογισμός 15 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Ας θυμηθούμε μέσα από ένα βίντεο που έφτιαξε η σελίδα pas_giannina_fp  στο instagram τα 44 γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα όπως τα κάλυψε η ΕΡΤ, αλλά και τα γκολ από τα ματς κυπέλλου με Βέροια και Παναθηναϊκό όπως τα κάλυψε η Cosmpote Sport (το ματς με την Ένωση Ασπροπύργου δεν είχε τηλεοπτική κάλυψη).

Μια σεζόν με πολλά υπέροχα γκολ. Ποιό να πρωτοθυμηθεί άλλωστε κανείς; Το 2ο γκολ του Παμλίδη με τον Εργοτέλη στα Γιάννενα με το φοβερό βολέ εκτός περιοχής; Το σόλο του Κρίζμαν με τον Απόλλωνα Πόντου στα Γιάννενα; Του Λέο στο ίδιο παιχνίδι με το κοντρόλ με το δεξί, το σήκωμα της μπάλας και το ξερό σουτ στη γωνία; Το φοβερό φαλτσαριστό σουτ του Νάουμετς από τη γωνία της περιοχής στο 0-4 με την Κασσιόπη; Το γκολ φωτοβολίδα του Λέο με την Παναχαϊκή και το φαλτσαριστό του σουτ στο απέναντι «παραθυράκι» στο 1-2 με τον Εργοτέλη; Πραγματικά πολλά όμορφα γκολ. Απολαύστε τα!

Ευχαριστούμε τη σελίδα του instagram pas_giannina_fp για τη δημιουργία και επεξεργασία του βίντεο.