image description

Τριήμερο δοκιμών για τη στελέχωση της ομάδας Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα είχαμε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, όμως πέρα από τις δοκιμές, το ενδιαφέρον εστιάζεται στις λεπτομέρειες της ανακοίνωσης της ΠΑΕ, καθώς ο μέχρι πρότινος προπονητής της Κ16 αναφέρεται ως “γυμναστής” των υποδομών και ο Νίκος Γκορτζής που βρισκόταν στο επιτελείο γυμναστών της μεγάλης ομάδας και είχε τον ρόλο αναλυτή από τα gps των παικτών, αναφέρεται ως “γυμναστής τερματοφυλάκων”. Οι δύο αυτοί ρόλοι δεν υπήρχαν ως τώρα στις υποδομές. Για να ακριβολογούμε, ο κ. Γκορτζής αναλάμβανε κάποιες φορές τις προπονήσεις των τερματοφυλάκων, άλλοτε πήγαιναν και οι γυμναστές της πρώτης ομάδας, αλλά τις μέρες των αγώνων δεν υπήρχε γυμναστής ή γυμναστής τερματοφυλάκων.

Επίσης, εμμέσως έχουμε και την ανακοίνωση του κ. Μπαδήμα ως βοηθού προπονητή της μεγάλης ομάδας και μόνο, αφού ως τέτοιος είχε την επίβλεψη των δοκιμών και όχι ως προπονητής της Κ19. Άλλωστε έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό ότι ο κ. Μπαδήμας θα είναι αποκλειστικά στη μεγάλη ομάδα τη νέα χρονιά.

Τέλος, οι Αγγέλης και Μπόλος παραμένουν και τη νέα χρονιά στις “κυανόλευκες” υποδομές και μένει να δούμε ποιος ομάδες θα αναλάβουν.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου για τις δοκιμές:

Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα το τριήμερο δοκιμαστικών νεαρών ποδοσφαιριστών, για τη στελέχωση του τμήματος Κ15 της σεζόν 2020-2021.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, 53 ποδοσφαιριστές τόσο από ακαδημίες της πόλης των Ιωαννίνων, όσο και από τις περιοχές της Φλώρινας, των Γρεβενών, της Άρτας, της Πρέβεζας και της Ηγουμενίτσας βρέθηκαν στο Epirus Football Arena, για να συμμετάσχουν στα δοκιμαστικά.

Τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο προπονήσεων οι ποδοσφαιριστές και τα στελέχη αρχικά θερμομετρήθηκαν κατά την είσοδο τους, ενώ έπειτα πραγματοποιήθηκε η αξιολόγηση τους υπό την επίβλεψη του βοηθού προπονητή της πρώτης ομάδας του ΠΑΣ κ.Νίκου Μπαδήμα, των προπονητών των τμημάτων υποδομής Χρήστου Αγγέλη και Μιχάλη Μπόλου, του προπονητή τερματοφυλάκων των υποδομών Νίκου Γκορτζή, αλλά και του γυμναστή Γιάννη Λώλη.