Βοηθός του Αργύρη Γιαννίκη θα παραμείνει και τη νέα χρονιά ο Νίκος Μπαδήμας. Η εξαιρετική σχέση και η εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ όλων των συνεργατών του τεχνικού τιμ θα είναι το Α της επόμενης περιόδου και από εκεί ξεκινάνε και οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ, που την προηγούμενη εβδομάδα είχε ενημερώσει και για την παραμονή του προπονητή φυσικής κατάστασης κ. Γιάννη Ντουρουντού.

Ο κ. Μπαδήμας θα έχει διπλό ρόλο στην ομάδα και φέτος, αλλά αυτήν τη φορά δεν θα είναι προπονητής στην Κ19, αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα να γυμνάζει καθημερινά και να ακολουθεί τους Νέους σε όλες τους τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ωστόσο θα είναι επικεφαλής τεχνικός υπεύθυνος και θα έχει τον γενικό συντονισμό των ομάδων Κ15, Κ16, Κ17 και Κ19.

Ο ρόλος αυτός στις υποδομές είχε προταθεί αρχικά στον Ντάσιο που δεν έχει συμφωνήσει στη μετακίνησή του σε άλλο πόστο, πλην αυτού του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η ανακοίνωση για τον κ. Μπαδήμα από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει τα εξής:

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον κ.Μπαδήμα Νίκο, ο οποίος θα είναι και για τη σεζόν 2020-21 στο τεχνικό team της 1ης ομάδας, ως βοηθός προπονητή. Επιπλέον ο κ.Μπαδήμας αναλαμβάνει και έναν ακόμα νευραλγικό ρόλο στην ΠΑΕ, αυτόν του τεχνικού υπεύθυνου των υποδομών του Π.Α.Σ., με κύρια ευθύνη την ανάπτυξη και εφαρμογή του οργανογράμματος λειτουργίας των ομάδων υποδομών.

«Ευχαριστώ την ομάδα του Π.Α.Σ. Γιάννινα, τον πρόεδρο κ.Χριστοβασίλη και τον προπονητή κ.Γιαννίκη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να δουλέψουμε σκληρά και να έχουμε τον Π.Α.Σ. πρωταγωνιστή, όπως και αξίζει σε αυτήν την ιστορική ομάδα.» δήλωσε στο pasgiannina.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ