Οριστικό είναι πλέον το αδιέξοδο στο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού οι μεσολαβητικές προσπάθειες που έγιναν από τον Περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σιαράβα προς τη διοικούσα επιτροπή και τον ερασιτέχνη ΠΑΣ, δεν είχαν αποτέλεσμα.

Δεδομένης και της αδυναμίας να εισέλθει κάποιος άλλος δυνατός παράγοντας που θα αψηφίσει τα χιλιάδες ευρώ που απαιτεί σε βάθος τριετίας μία ΚΑΕ, θεωρείται απίθανο πλέον να καταφέρει να εκπροσωπηθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Α2 Εθνική κατηγορία του μπάσκετ και ο σύλλογος θα επιστρέψει στο σημείο “μηδέν” από τη νέα χρονιά, δηλαδή τη Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Σε ανακοίνωσή της η διοικούσα επιτροπή του Βίκου ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε απλά τις ευχαριστίες της προς όσους μεσολάβησαν και ενημέρωσε για τη μη εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης.

Η ανακοίνωση:

Τις τελευταίες μέρες ενεργοποιήθηκαν φορείς της πόλης και συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Σιαράβας κάνοντας μια ύστατη προσπάθεια η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα να κατέβει στο πρωτάθλημα της Α2.

Αυτό δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό και ως εκ τούτου η πρώην Διοικούσα Επιτροπή (Ιωάννης Μάντζιος, Χρήστος Γεωργίου, Ευάγγελος Παπαγγέλης και Γιάννης Κουτσολιόντος) καθώς και ο χορηγός μας, η οικογένεια Σεπετά, εμμένουν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΠΑΣ Γιάννινα οριστικά και αμετάκλητα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον κ. Καχριμάνη όσο και τον κ. Σιαράβα για τις σοβαρές και άοκνες προσπάθειες που έκαναν για την εξεύρεση μιας αμοιβαίας αποδεκτά λύσης που θα εξασφάλιζε την συμμετοχή του ΠΑΣ Γιάννινα στην Α2.

Για την πρ. Διοικούσα Επιτροπή
Ιωάννης Μάντζιος