image description

Η ώρα να δούμε επιτέλους αλλαγές και βελτιώσεις σε «Ζωσιμάδες» και ΠΕΑΚΙ φτάνει. Την Παρασκευή διεξάγεται ο τελικός του πρωταθλήματος Κ15 της Super League, ολοκληρώνονται και τα αθλήματα των πανελληνίων εξετάσεων και η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ πιάνει δουλειά για ορισμένες βελτιώσεις που αφορούν τόσο τον χλοοτάπητα στο Εθνικό Στάδιο όσο και τον περιβάλλοντα χώρο, αφού ειδικά πίσω από τη θύρα 7, αλλά και άλλους χώρους περιμετρικά, τα χόρτα έχουν δημιουργήσει «ζούγκλα».

Στον χλοοτάπητα του Εθνικού Σταδίου απαιτείται κυρίως συντήρηση με γεμίσματα και τρυπήματα και γι’ αυτό θα μείνει ακούρευτο το γήπεδο για μερικές εβδομάδες για να εκτελεστούν οι εργασίες αυτές που θα αναζωογονήσουν το χόρτο.

Το σημαντικότερο όλων όμως για το Εθνικό Στάδιο είναι ότι βρέθηκε λύση για να μην παγώνει το γήπεδο τον χειμώνα, την οποία χρησιμοποιούν και κάποιες ομάδες του εξωτερικού. Σύντομα αναμένονται και ανακοινώσεις, αφού κατά γενική ομολογία η αλλαγή του υλικού στη σκεπαστή δεν βοήθησε σε τίποτα.

Όσον αφορά το ΠΕΑΚΙ, θα αρχίσουν κι εκεί εργασίες στον χλοοτάπητα των δύο βοηθητικών, ώστε όταν η ομάδα επιστρέψει από το Καρπενήσι να είναι σε θέση να προπονείται σε κατάλληλα γήπεδα και να πάψει να ταλαιπωρείται με τη βροχή και τη λάσπη.